Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakija

wszystko czego potrzebuje, to zacząć dobrze zarabiac

Polecane posty

Gość jakija

reszta sama przyjdzie,...a jak wam sie to udaje

Gość potrzebujesz calkiem
sporo, to nie bedzie proste... poza tym sa rzeczy wazniejsze od kasy, np. zeby nie byc samotnym i miec kogos kto cie bedzie w ciezkich chwilach podnosil na duchu.

niby racja ale jesl;i nie zaczne zarabiac to nie mam na co liczyc, ma akurat taka sytuacje a nie inną , niestety tylko kasa moze rozwiazac moje najwieksze problemy

ja juz mam taka romantyczna nature:) co robic?

przydala by sie kasa, owszem - chcialabym otworzyc biznes i nei pracoac na chwale szefa przez reszte zycia, kupilam mieszkanie o latach wyrzeczeń, a teraz zbieram na remont...... cieżko ale nie rozpaczam.

niestety ja nawet nie mam tyle, pojebane polskie sady, ile jeszce bede kurwa czekał az ktos kompetentny zakonczy moje sprawy,

Gość wróć do niego
a co sie stalo? Opiszesz po krótce?

jedyna rozsadna opcja to doprowadzic do zarabiania kilku tysiecy/msc, tyle na dzis moge zaplanowac, niestey nie bardzo mam pomysł od czego zaczac

Gość potrzebujesz całkiem
a co się stało? opiszesz po krótce?

norma to co kazdy, rozwód , podział majatku i kurwa utkneło w sadzie juz 3,5 roku a ex wife ma wszytko i zyje na kredyt na moje konto, wszytko wydaje sie proste ale nie dla polskich urzedników, oni potrafia skutecznie skaplikowac najprostrza rzecz

Gość potrzebujesz całkiem
To ciekawe, pracujęod 2 lat w dziale rodzinnym kancelarii prawnej więc nieco znam temat ale 3,5 roku to kupa czasu.. chyba pora zmienic prawnika..

Gość już teraz możesz
zacząć zarabiać legalnie i dobre pieniądze zamiast biadolić. Wolisz biadolić? To nie wchodź na http://www.chomikuj.com.pl

prawnika ma dopiero od kilku miesiecy, w sumie prywatna sprawa, a sad przyznał ex wife adwokata z urzedu, do tego powołala biegłego do wyceny który oczywiscie wszsytko spieprzył bo wycena nie jest zgodna z sugetiami sadu apelacyjnego... i tak wyglada polskie sadownictwo, czasem mysle czy nuie napisac do rzecznika praw obywatelskich ale to chyba ta sama mafia

Energiczna Trzydziestolatko chetnie wleje w twoje zycien troche pozytywnej energii w zamian za twoja tą która dala ci mozliwosc dobrego zarabiania, zeby nikt zle mnie nie zrozumial, nie szikam sponsoringu, tylko mozliwosci i wiedzy

Gość gość
Byłam w trudnej sytuacji finansowej, z pomoca przyszła mi strona http://energiaduchowa.pl z której zamówiłam rytuał przyciągnięcia pieniędzy. W ciagu kilku tygodni moja sytuacja polepszyła się na tyle, że obecnie jestem w stanie sama się utrzymać i opłacić mieszkanie.