Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipetka alchoco83

chłopak powiedział że mam brzydkie żółte zęby i wszystko co roibę jet głupie

Polecane posty

Gość pipetka alchoco83

byłam wczoraj u dentystki i powiedziala że masakra, a dzisiaj byłam u innej już nie prywatnie i ta powiedziała że ładne zęby i czego sie tamta czepia (mam całe, proste, lekko żółtawe) i mówie chłopakowi że ta powiedziała że niezłe i że dobre szkliwo a on "hahaha ładne? żołte :D " głupek. obraziłam sie i nie bede z nim gadać. a i jeszcze skomentował że głupio robie że za kazdym razem chodze do innej dentystki ;] mądrala :/

Gość Opierdziane Gacie ORYGINALE
Przynajmniej jest z Toba szczery... :classic_cool:

Gość pipetka alchoco83
aaa teraz przeprasza że to był żart. jak facet zaczyna widzieć i wytykać wady to już nie warto z nim dalej być. kretyn . koniec!!! niech se dziwke wynajmie one mają napewno ładniejsze zeby :/ :/

Gość heńńka
Odpowiedz mu na to, że ma brzydkiego, chudego fiutka, a potem powiedz - hahaha, przeciez zartowałam

Gość pipetka alchoco83
w ogóle nie bede z nim gadać. pustak. za kogo sie uważa. mister świata :/ a sam płakał że ma pryszcze i wstydzi sie wyjsc z domu :/ tacy są faceci!!!!!!!!!!!!!!!111

Zęby mające szkliwo koloru kości słoniowej, to zęby twarde, dobrze zmineralizowane, które rzadko się "psuja". Szczęśliwi posiadacze takich zębów mogą się nimi cieszyć do późnej starości, w przeciwieństwie do posiadaczy bardzo jasnych ząbków o odcieniu prawie wpadającym w błękit. Te jaśniutkie ząbki są bardzo miękkie, szybciej i łatwiej "się psują". Ich posiadacze niestety krócej się nimi cieszą czasami mimo ogromnej dbałości o nie. :)

Gość ja biore prysznic rano tylko
sory ale zolte zeby to nie sa ladne zeby. mam kolezanki ktore szczyca sie tym ze nie maja wypelnien a kamienia na zebach pol centymetra i go nie widza :P chyba nie problem kupic paste wybielajaca albo myc zeby soda zeby miec naprawde ladne. majac proste masz troche ladne

Gość a ja mam ładne
biale zęby ,ale mam z nimi mnostwo problemów. Teraz nie chcą mi się wyrżnąć osemki do konca i cierpię bo to strasznie boli kiedy ząb jest pod dziąslem i nie może sie przebić :( Nie psują mi sie ,ale mam tez nadwrażliwość na zimno

Gość pipetka alchoco83
panna spokojna jeśli to co napisałaś to prawda to wielkie dzięki :* 🌼 przekopiuje chłopakowi :/ ja uważam że lepiej mieć szarawe i zdrowe (nigdy mnie nie bolały zęby , tylko jak wyrzynała się 8 która w koncu nie wyszła) natomiast, koleżanka która ma ładne jasne, często chodzi do dentysty np. ostatnio leczenie kanałowe. ja sie na tym nie znam, ale mnie zeby bardziej bolą po wizycie u stomatologa niż przed.

Gość a ja mam ładne
a poza tym głowa do góry przecież zęby można wybielić bez problemu. ja wybielalam kiedyś i miałam doslownie śnieżno białe jak z tv. ale ile ja się ocierpialam ( bo ból jest straszny) to tylko ja wiem..