Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia_17

problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość Małgosia_17

Ma takie pytanie. W tym roku kończę 18 lat mam chłopaka lat 20. Spotykamy się dwa razy w tygodniu. Chciałabym stracic już dziewidztwo ale ... on jakoś robi uniki,jak piszemy ze sobą na GG albo rozmawiamy przez telefon to ciągle gada o seksie ze mną ,że następnym razem jak się spotkamy to dojdzie do zbliżenia a jak już jest to nic z tego, tylko pocałunki i przytulanie.Czy ja robie coś nie tak, czy może on ?

Gość aaagnie
Porozmawiaj z nim otwarcie.

Gość q w e r t y
po prostu jesteś za głupia na tracenie z nim tego "dziewidztwa" 🖐️

Gość Małgosia_17
Więc to jednak moja wina :(

Gość Małgosia_17
Zadałam tylko pytanie ,a ty mi tu od pasztetów wyjeżdzasz ,mam powodzenie i mogłabym w każdej chwili miec innego chłopaka ale właśnie z moim łączy mnnie coś innego ,bardzo dobrze się rozumiemy ,cudownie nam się rozmawia jest tylko to jedno ale ...

kur** dziewczyna pisze a wy co?? nie chcecie to nie piszcie bo takie glupie komentarze to sobie w dupe wsadzcie. .. ja Ci doradze jesli chcesz...jezeli on tez tego nie robil to moze poprostu sie boi ze nie sprosta chociaz z jednej strony faceci tak maja ze jak panna sie do nich dobiera to dlugo nie czekaja. pogadaj z nim

Gość Małgosia_17
Dziękuję za zrozumienie. Rozmawiałam z nim, on jest nieśmiały.Jest prawiczkiem i zastanawiam się czy to może z tego powodu nie wie jak zacząc ? Chcemy oboje ale on ma chyba z tym większy problem.

Gość możliwe z tym prawiczkiem że
się boi, ale możliwe też jest, że ma kompleks małego fiuta i boi się, że go wyśmiejesz a nawet porzucisz z tego powodu, inna możliwość to stulejka ale to akurat wydaje sie mało prawdopdobne.

Gość
ty nie robisz nic nie tak ... TO Z TOBĄ JEST WSZYSTKO NIE TAK :D

Gość Małgosia_17
Widziałam, nie ma małego ! On jest bardziej odważny jak nie jesteśmy razem, czy jest możliwe aby bał się samego zbliżenia? Wsumie to ja to zaproponowałam i chyba źle zrobiłam :( ale tak mi się wydaje,że on to mógłby się tak ze mną latami spotykac i do niczego by nie doszło .Tylko dlaczego ?

Gość Małgosia_17
Raczej ma dużego nawet sie chwalil i pokazywal zdjecia - mowil że ma 19 cm wiec to calkiem mocny sprzet. macie racje, musze z nim porozmawiac. dzieki za odpoweidzi te dobre jak i zle.

Gość Małgosia_17
Podszywie dla ciebie to zabawa a dla mnie problem,więc wybacz ale ten wpis 21:34 jest niepotrzebny.

Gość
tak własnie dla niej to dramat a ty zły podszywie bez serca ... :P

Gość Zły podszywacz bez serca
przykro mi z tego powodu halleluja i do przodu

Gość
no teraz musisz odkupic winy i ja rozdziewiczyć skoro tak jej śpieszno heheheheh