Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaulenka

Pomożeci mi ?

Polecane posty

Gość ulaulenka

od paru dni bardzo ale to bardzo bolą mnie sutki, nie moge ich dotykac. Nigdy mnie one nie bolały, przed okresem nawet piersi mnie nigdy nie bolały. A teraz tak strasznie bolą mnie sutki mam 37 dzien cyklu a okresu nadak brak gdzie zazwyczaj mam ok 29 dniowe. Kupilam dzisiaj test. Nazywa sie Vitam o taki http://www.doz.pl/apteka/p13112-Vitam_test_ciazowy_strumieniowy_1_szt tylko , ze za 3, 20 zł bardzo sie dzdiwilam ze taki tani ale skoro pani dala to wzielam . Zrobilam go kolo 14 nie z pierwszego moczu. Negatywny, a okresu nadal nie ma, a sutki i piersi bolą i śluz mleczny. Jak myślicie czy test może sie mylić czy może za wczesnie, czy iśc do gina bo już sie martwie ?

Gość zrob test jutro
rano, z porannego moczy przewaznie wynik wychodzi prawidlowy, wiec sprobuj, a nie bedziesz miala watpliwosci :) Moim zdaniem jest 80% ze jestes w ciazy :)

Gość ulaulenka
zastanawia mnie to , ze przeciez jak jestem w ciazy to juz w tym dniu powinnien wyjsc pozytywny nawet nie z pierwszego moczu. Moze jakas delikatna kreseczka, a tu nic.

Gość zrob test jutro
ja wlasciwie robilam test zawsze z porannego moczu i w nie tak odleglym terminie, wiec nie bardzo wiem jak to wyglada w Twojej sytuacji :/ a moze testy sa mniej czule ( te ktore kupilas) ?? Nie mam pojecia, ale skoro masz test, to zrob jutro rano :) gdzies czytalam kiedys, ze czasami okres moze sie spoznic 2 tygodnie i to nic strasznego ...

Gość ulaulenka
No :) zobacze jeszcze jutro rano albo poczekam do piątku zeby miec wieksza pewnośc :)

Gość zrob test jutro
powodzenia :))

Zrob test z krwi.troche droższy a pewny. Hcg czy jakos tak sie nazywa

Gość ulaulenka
dziękuje ;) jak ten mi wyjdzie też negatywny a @ nadal nie będzie to się wybiore na test z krwi. Mam nadzieje, że jeszcze jest małe stęzenie w moczu i dlatego test nie wykrył. Jak myślicie czy przez jeden dzien jak jest ciąza to zdąży narosnąć?