Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDEZORIENTOWANA-26

PROSZE O OPINIE

Polecane posty

Gość ZDEZORIENTOWANA-26

Wiec tak, mam 25 lat. Z mezem zaczelismy sie starac niedawno o dzidziusia. Jestem po leczeniu Diane-35 i moje jajniki wygladaja juz okay (mialam stwierdzone pcos). (Leczenie 11 miesięcy). Zaczeły mi sie brudzenia, trwaja juz 18 dni u mnie, mam nizsza temp i wogóle. Temp wacha sie od 36,0 36,4 36,5 Ale temp w ciazy wyzsza wiec to napewno nie to....... :( Na poczatku bardzo bolał mnie brzuch i jajniki (na poczatku tego brudzenia). A w dniu dzisiejszym boli szczególnie lewy jajnik i podbrzusze. Juz niewiem co o tym myslec....... Te brudzenia - plamienia sa jak chodze do ubikacji i sie podcieram, są raz brązowe, raz czerwone. Sluz wymieszany z krwia :( Prawie nic nie wypływa na zewnątrz na wkładke, wszystko zostaje na papierze. Dodam tez ze na ostatniej wizycie mój ginekolog zauwazy jakas plamke na szyjce i moze to byc nadzerka ale pow. ze niebedziemy sie tym narazie przejmowac bo jak sie pary staraja o dziecko to z nadzerka sie nic nierobi. Miałam robiona cytologie i wszystko wporzadku. Czy któras z WAS miała tak długo plamienia?????? Moze w moim organizmie brakuje jakichs hormonów? Bo skończonym leczeniue DIANE -35 owulacja wystapiła juz w 2 cyklu a teraz zaczeły sie znou schody :( Dodam tazke ze jestem po wycieciu prawie całkowitym tarczycy i biore leki i to tez moze miec wpływ na gospodarke hormonalną. Do lekrza ide we wtorek a w poniedziałek do rodzinnego i po skierowania na potrzbene badania. Biore leki na tarczyce i witaminy (min.Folik). BYŁABYM BARDZO WDZIECZNA ZA JAKAKOLWIEK RADE CZY SUGESTIE BO BARDZO SIE NIEPOKOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ZDEZORIENTOWANA-26
BARDZO PROSZE O RADY :(

Gość ZDEZORIENTOWANA-26
BARDZO PORSZE O RADY :(

tutaj nikt Ci nie pomoże. Jak mamy Cię zbadać? Plamienia to wynik zaburzeń hormonalnych : progesteronu i prl najczęściej