Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desdemona20

Co myślicie o takiej sytuacji ??

Polecane posty

Gość Desdemona20

Co byście sobie pomyślały ? Byłam wczoraj w klubie z chłopakiem który do mnie zarywa (oraz przyjacielem tego chłopaka). Bardzo fajnie się nam rozmmawiało. Ten chłopak był naprawde miły i w ógóle (ma 20 lat). Jakoś po 2 w nocy wracamy na przystanek nocnych autobusów i ja wsiadam do swojego a jego przyjaciel do swojego autonusu. Zdziwiło mnie to, że on stał 30 minut, dosłownie ! pół godziny pod autobusem swojego przyjaciela a ze mną się nawet nie pożegnał i aż odjechał odjechałam. Cały wieczór był naprawde udany i wydaje mi sie że on jest mmną zainteresowany. Rozumiecie taką sytuację ? prosze, poradźcie mi ccoś bo jestem bardzo zdziwiona jego zachowaniem Czy to normalne że na randkę z dziewczyną bierze sie przyjaciela? po co on go wziął ?

Gość Dorrothea
Moze chcial sie czuc pewniej. To nic zlego, tak mi sie wydaje . Jak sie oswoi z Toba i Ty bedziesz numer jeden.W dalszej znajomosci sie to wyjasni.

Gość homo wiadomo
dwa rowery sie r..., jeden duzy, drugi maly:-)

Gość jeżeli ON...
Umówił się z Tobą i ten wieczór miał być randką to nie powinien rzecz jasna brać kolegi, ja bym zakończyła to spotkanie od razu na początku.. z tym autobusem też niestosownie bardzo się zachował, była 2 w nocy a ty sama! Oj nie wydaje mi się aby facet był wart zainteresowania.. Ja jestem zdania, że początki znajomości powinny być bez zarzutu. To jest czas kiedy chcemy zrobic jak najlepsze wrazenie na 2 osobie... I kazdy komu na tej drugiej osobie zalezy po prostu daje z siebie wszystko. No on pewne sprawy po prostu olał... Takie jest moje zdanie... ty zrobisz jak uznasz ... pozdrawiam :)

Gość Desdemona20
Odniosłam wrażenie, że on dużo bardziej niż mną był zainteresowany tym kolegom :( nie wiem, może świruje ale to naprawde super chłopak

Gość ojhytvybni
tak jesteś w ciąży

Gość jeżeli ON....
tak się zachowuje, to nie wiem co jest w nim super... będzie cię zaniedbywał a koledzy będą ważniejsi i będziesz się wtedy dziwić...

Gość Danonkaaa
moze sie pomylilas bo to nie byla randka z toba ale z tym kolegOM?

Gość Desdemona20
No niby to było luźne wyjście do klubu, ale on do mnie startuje. Pozatym sam mi zaproponował czy bym z nim nie poszła do klubu i jak już przyszlam to nagle tego przyjaciela przyprowadził

Gość Danonkaaa
wiem! w takim razie wzial ciebie by w nim wzbudzic zazdrosc, no wiesz, zalezy mu na nim i udaje ze sie tyle lasek kolo niego kreci itp itp zeby tamten bylzazrosny :)

Gość Desdemona20
Nie rozumiem ? Ale on zarywa do mnie a tamten przyjaciel jest hetero

Gość Dorrothea
Daj czasu, moze chcial zeby kolega potwierdzil jego wybor, bo jest niepewny i nie ma doswiadczen. Podczas nastepnych spotkan sie to wyjasni.

Gość Danonkaaa
tak ci sie tylko wydaje :P :P :P ja tam nigdy w zyciu bym nie stala z zadna kolezanka pol godziny czekajac na autobus, tak robilam tylko gdy czekalam na pewnego kolesia (oczywiscie on o tym nie wiedzial i nie wie, niech sobie nie mysli ze zalezy mi na nim tak bardzo ze sobie prawie tylek odmrozilam :P )

Gość Desdemona20
To co ja mam o tym wszystkim sądzić ? Jakie on ma plany wobec mnie, co nim kieruje ?

Gość DalidafFf
Nie pożegnał się ? dziwwwne

Istnieje tak naprawdę wiele możliwości... Wy kobiety często myślicie, że każdy z nas jest taki sam a to bujda... Powody mogą być takie : - Uważa, że jesteś ładna, ale emocjonalnie guzik go obchodzisz. - Jest typem gówniarza, który żyje kolegami a kobieta zawsze jest na drugim miejscu. - Wstydzi się tobie okazywać uczući się "kitra", bo sam nie wie co ty czujesz... Nie wiem tak naprawdę...

Gość DalidafFf
Do facettakitam A czy to normalne, że jak jego kolega chciał sobie kupić coś do picia to z nim poszedł i zostawił mnie samą na pół godziny ? a potem siedziałam sama pół godziny w autobusie

Gość Desdemona20
Pierwszy raz spotkałam się żeby w wieku 20-21 l chłopak sie tak zachowywał

Według mnie on nie jest Ciebie wart, bo ja bym tak nigdy nie zrobił... Radzę poszukać innego, bo on mi śmierdzi frajerem ;)

Gość Desdemona20
Muszę Cie rozczarować ale to najprzystojniejszy i najmądrzejszy chłopak jakiego znam, dlatego właśnie to wydaje mi się takie dziwne. Z frajerami to ja się raczej nie zadaję

Teraz zaskoczyłaś mnie bardzo... Jest przystojny, ok.... A co to ma wspólnego z tym czy jest dobry człowiekiem? Jest mądry, ale w jakim sensie? To, że bystry też Ci wiele nie pomoże w związku uczuciowym... Jesli nie będzie o Ciebie dbał i traktował dziewczyne jak dodatek ... ( A tak Cię właśnie potraktował!! ) to powinnaś poszukac kogoś dla kogos będziesz księżniczką a nie pozwalać się traktowac jak idiotke, bo "on ci ładny jest i taki cool" ... Kiedyś zrozumiesz.

Gość Desdemona20
Powiem szczerze że podejrzewam że jest homo, takie opinie o nim krążą, tylko nie wiem jak to powiązać z tym jak się zachował

Gość Wolvfram
wiesz, jest taki u nas jeden koleś w pracy i znam tę sprawę z wyjazdów integracyjnych , że ten koleś jest porządnie nawalony i nadal szuka wódki aby pochlać i naprawdę potrafi wychlać ale nie położy się spać zanim inni nie zasną i musi sam wszystkiego dopilnować, czy są pety zagaszone w popielniczkach i musi policzyć stan aby się zgadzało , facet jest żonaty i dzieciaty , są takie osobniki , że muszą mieć wszystko policzone i zgodne z rozdzielnikiem :)

Gość Desdemona20
a co to ma wspólnego z moją sytuacją, buhahahaha :D

Gość Desdemona20
autor powyżej poprawił mi humor :D

Może dlatego, że jest taki piękny i wspaniały nie szanuje dziewczyn... Skoro i tak może mieć każdą i każda mu wybaczy nawet takie głupie zachowanie.

Gość Lil Mayer
facettakitam - milo się czyta, to co napisałeś, naprawdę jesteś takim tam FACETEM?

Gość Lil Mayer
masz za to inne fajne pomysły, musisz być super facetem z takim podejściem do kobiet - podziwiam :)

Gość grafikka
Myślę że zwraca większą uwage na przyjaciela niż na Ciebie