Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desdemona20

Co myślicie o takiej sytuacji ??

Polecane posty

Twierdzisz ze z frajerami sie nie zadajesz?wybacz ale jego zachowanie jest gorsze niz bycie zwykłym frajerem chyba.. Daruj sobie go. Dziwny typ. Homo albo totalny ignorant pewnie.. Tak dziewczynę samą zostawić ktora samemu sie prosi? Wg on ewidentnie ma Cie w d.. ale piszesz ze leci na Ciebie dziwne. Olej go jak na poczatku jest taki to pomysl jaki bedzie jak go poznasz.

No według mnie też jest frajerem, bo nawet gej nie zostawi sam niewiasty... Jednak czy sie kogoś kocha czy nie to chociaż się szanuje osobę z którą się gdzieś wychodzi i na dodatek jest z tej słabej płci...

Sam zaprosił, przyszedl bez zapowiedzi z kolega, wychodził sobie, nie czekał az choc wsiadziesz do nocnego.. Nie to nie frajer bo frajer to raczej mi sie kojarzy z głupota lub niezdarnoscia a ten to raczej narcyz albo świnia.. Zgadzam sie gej chyba nawet potraktowałby lepiej kogos kogo zaprosił. Tego wymaga kultura osobista i nawet ja na co dzien lubiący byc bezpośrednim prostakiem nie potraktowałbym tak kobiety..

Gość romek koalonav
dziwna sprawa, facet sie tak nie zachowuje

Gość Szalona Ewka
Żaden normalny chłopak się tak nie zachowa w stosunku do dziewczyny. Radzę zakończyć ten związek

Gość Lokik
myśle że cie zdradza :(