Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mufinka***

Do NakedTruth i Neit-dziewczyny pomóżcie!!!

Polecane posty

prosz..jak moj Ulubieniec wiedzial kiedy sie do rozmowy wlaczyc:D Borsuku, uwielbiam te Twoje sztuczki:P trzeba Cie jakos za nie nagrodzic..i tak sobie pomyslalam o wirtualnej kartce na urodziny-tylko musialabys napisac kiedy obchodzisz ( z naciskiem na rok:P) :D wiadomo jak to w zyciu bywa-nic za darmo- wiec i ja napisalabym kiedy mam swoje:P ja jestem gotowa, a Ty? heheh:D ( jesli chcesz sie ponownie pochwalic cialkiem to wrzucaj fotki;)) a tak powaznie, to ja jakos pod koniec grudnia zaczelam wprowadzac obecny plan w zycie takze o zdjeciach 'po' nie ma co w ogole mowic. Teraz i tak mi sie to wszystko wydluzy w czasie przez te szyne...takze cierpliwosci moi mili;] Ewentualnie co moge zrobic, to przedstawic swoja sylwetke 'przed'--->jeszcze z czasow LO, przed caaaaaalym procesem zrzucania pancerza:P Alee to nie tutaj, tylko na maila... ja sobie mysle ze czytacie to tylko Wy, ale cos mi mowi ze prawda jest inna:P ;)

Gość takajedna20
No dobra. Ide na to :P Mozesz mi wyslac na paulinar1989wytnijto@gmail.com wytnij wyraz ''wytnijto'',nie chce spamu :P Ja zaraz robie sobie gest muszli aka syfon z ajurwedy na rpzeczyszczenie organizmu (potem reszta dnia na warzywkach ma byc),a jutro zapisuje sie na aero i zaczynam wdrazac twoje porady zywieniowe ;) Nigdy w zyciu nie jadlam owsianki,wiec kupuje owies jutro :d

o kurde- co za syfon? stronka nie cche sie otworzyc ale to moze i lepiej....;] zaraz podesle fote;)

@ Naked ... obecnie nie ma sie czym chwalic ;) Czasami jest w zyciu tak, ze ... zeby bylo lepiej ... musi byc gorzej - i ten etap wlasnie wkroczyl w me zycie. Plus taki, ze moge pochlaniac ogromne ilosci jedzenia, dzieki czemu czuje energie i rosne. Mam nadzieje, ze jesli przyjdzie czas na redukcje ... to odstawie ten nadmiar. Aczkolwiek praktycznie cale zycie nie dojadalem (zawsze staralem sie wcinac o 100-300kcal mniej, niz wynosi zapotrzebowanie), co skutkowalo czestym brakiem sil, dlatego obecny stan troche mi sie podoba. A w tym roku urodziny bede jeszcze obchodzil, wszystko zaczelo sie w 1980 roku, gdy byly zerowe ;) I kciuk na zyczenie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3ae6ae24eda6e975.html Tak, to jest kciuk :P

Borsuku- ... niby dostrzegam optymizm w tym co naskrobales ale... mi sie przykro zrobilo jakos:( to co?-tulimy do cyca i robimy czochranca na pocieszenie? :D:D no a kciuk? coz moge rzec? jest piekny :P:D ps. zacny rocznik;) i pamietaj zeby dac znac o dacie bo ja juz sie za kartke biore:D

Ah Naked ... ale ja jestem na diecie na przytycie ... specjalnie tyle jem, by troche urosnac :) Wszystko zgodnie z planem - juz nie jest przykro? Chyba, ze Tobie w ogole nie bylo przykro, a chcialas mnie tylko wykorzytasc jako tulacza :P P.S. A jest sie do czego przytulic? :x

tak Borsuku, wiem ze przybierasz;) bardziej chodzilo mi o koncowy fragment- 'aczkolwiek....sil';) zalaczyla mi sie jakas wrazliwosc gleboko skrywana:P ad. PS.;] aHHHa tak sie bawimy;] to czlowiek oferuje cos a w zamian taki brak wiary....:( to bylo jak policzek wrecz .... :D:D

Serio? Dzieki mnie nachodza Cie uczucia, o ktorych, od dawna nie mialas pojecia? ;) Z tym P.S. to zartowalem :P Moge sie nawet przytulic do Twojego uda ;) P.S. znowu sie Tobie dostanie za to, ze zasmiecasz watek :P

zdecydowanie sama go smiece;] dobrz Borsuku... Twoje ostatnie (lepsze;]) PS rozpatrze pod tym katem--> postaram sie nie podrzucac Ci miesa, na ktore rzucisz sie jak zwierz:P a tak mi sie z Toba fajnie o dietach pisze:D przemysle sprawe zalozenia suwerennego topicu sesese:P tyle ze, ciagle pamietam o moim obecnym, odwrotnym poczuciu troski o przyjaciela..no i sam anie wiem:| ehh same rozterki heh:P

Gość Naked a o co chodzi
z orzechami? Dlaczego i z czym nie wolno ich jeść?

Gość Naked a o co chodzi
odpowiadałaś Magdzie,że do owsianki może dodawać wszystko prócz orzechów. Dlaczego orzechy nie? Ja je tak lubię...

owszem bo przed trenigniem nie szamiemy tluszczy;) a owsianke z bakaliami sobie wcinaj bo to samo zdrowie;)

Naked i jak tam Twoje rozterki? Juz wiesz na czym stoisz? :P A`propos miesa ... chociaz zwiazku nie widze ... to w Tobie duzo tluszczu, bialka, czy cukru (nie w sensie, czy jestes slodka)?

Gość melaniaaaaaa
NakedTruth pomocy ! :P widzę ,ze znasz sie na rzeczy wiec może mi tez pomożesz. Zawsze byłam strasznym chudzielcem ale ostatni przytyłam 5 kg niestety nie w biuście zycie jest okrutne. Znasz może jakieś ćwiczonka , które pomogą mi zrzucić tłuszczyk na biodrach i udach ,a do tego ładnie je wymodeluje ( tylko bez mięśnie tzn nie chce być Pudzianem 2 :P ) Tak z 5- 6 cm :)

Borsuku- zbyt to wszystko skomplikowane:( czlowiek sie miota to w jedna, to w druga strone :P a Ty absolutnie niczego nie ulatwiasz;] tka Twoja borsucza natura:) obecnie, kiedy to miesnie nog mi zanikaja, mam wrazenie ze wiecej tluszczu łeee;(

melaniu-Pudzianowi te miesnie tak latwo nie przyszly wiec i Ty sie nie musisz obawiac;) (tak na marginesie- slyszalam ze biedak sobie bica zerwal:() z bioderek leci na rowerku, przy bieganiu, na skakance i przy wszystkich innych aerobach;)

No proszę kilka dni mnie nie ma i co się dzieje... :P Musze poczytać co tu powypisywaliście :) NakedTruth skąd pomysł z tym niejedzeniem tłuszczu przed treningiem? Nie jemy tłuszczu PO treningu, przed można, oczywiście w rozsądnych ilościach :)

o czizas NEIT!:) Kochana ale pewnie ze niewielkie ilosci mozna. Ja PO daje lyzke oleju do plackow owsianch i troche jogo i nic zlego sie nie dzieje;) Kazdy jest inny;) >>nie wyobrazam sobie owisanki z 4 orzechami:P:P

Eh ja już bez problemu potrafię wypić oliwę z oliwek "z gwinta" :) Człowiek do wprawy dochodzi :) Orzechów jak bym się nie pilnowała mogłabym z pół kilo na raz wciągnąć :) Zasadniczo nie powinno się jeść tłuszczu po ćwiczeniach żeby organizm miał okazję czerpać z własnych zapasów. Na przyciętych mocno węglowodanach tłuszcz po treningu mi nie szkodzi, jak mam ww na normalnym poziomie to gorzej chudnę. Ale ogólnie wg "sportowych zasad odżywiania" powinno być przed treningiem: ww złożone+białko+ tłuszcz, a po treningu: ww proste+białko :) Ja sobie za to nie wyobrażam owsianki np z rodzynkami itp. Bleee :) Też kwestia nawyku pamiętam jak takie słodzone płatki wpieprzałam (a dupa rosła), teraz wciągam owsiankę na wodzie i nawet mi to smakuje :)

Naked Truth.... prosze pomoz!!!:) chce sobie wypracowac ladne miesnie na udach- jakis czas temu moznao schudlam, moje nogi to takie'galaretki' pokryte cellulitem.... wiadomo, dobra dieta i wysilek fizyczny, ale: lepiej regularny, krotki (codziennie ok. 20-25min na rowerku stacjonarnym) czy kilka azy w tyg po godzinie np.... nie chce miec nog jak kulturysta, tylko lekko je zarysowac, wzmocnic, pozbyc sie cellulitu choc troszke.... myslalalm tez o basenie, ale chodzilam ze dwa lata i wiem, ze w sumie on bardzij podnosi wydajnsc niz rzezbi cialo... prosze o pomoc, z gory bardzo dziekuje;)

Gość a ja robie tak
ja w pracy tez mam tylko czajnik, to wlewam wrzątek do miski i do tego wrzątku wkładam zupe w pojemniku plastikowym i się szybko podgrzewa, a jesli mam drugie danie to wkładam do foliowej torebeczki, lub do dwóch żeby nie przeciekło i też do wrzątku! Polecam :)

Tylko ten tluszcz tot aki twor ze utrudnia wchlanianie reszcie wiec jak juz pisalas - wszystko w granicach rozsadku;) no i ja nie wyobrzam sobie trenignu z ciezkim zoladkiem:P i teraz znowu przytocze wypoiwedz -kazdy jest inny:P Oj ja rodzynek tez nie trawie..a bardzo chcialabym przekonac sie do buraczkow:P owsianki bede bronic az po grob a w zasadzie dopiero jakis czas temu ja odkrylam:P Neit, gdziekolwiek bylas- witamy z powrotem:)

Naked Truth.... prosze pomoz!!!:) chce sobie wypracowac ladne miesnie na udach- jakis czas temu moznao schudlam, moje nogi to takie'galaretki' pokryte cellulitem.... wiadomo, dobra dieta i wysilek fizyczny, ale: lepiej regularny, krotki (codziennie ok. 20-25min na rowerku stacjonarnym) czy kilka azy w tyg po godzinie np.... nie chce miec nog jak kulturysta, tylko lekko je zarysowac, wzmocnic, pozbyc sie cellulitu choc troszke.... myslalalm tez o basenie, ale chodzilam ze dwa lata i wiem, ze w sumie on bardzij podnosi wydajnsc niz rzezbi cialo... prosze o pomoc, z gory bardzo dziekuje;)

kromka- kazdy wysielk powinien byc urozmaicany bo organzim sie przyzwyczaja. powinno zwiekszac czas, wydajnosc..no i wazne jest znalezc cos co bedzie CIe cieszylo. nie bedziesz miala nog jak kulturysta jak zaczniesz aeroby;) takze, podobnie jak melanii, polecam bieganie, rowerek, skakanke no i ten basen;)

Cóż jeśli człowiek półtora godziny po posiłku nie może ćwiczyć bo mu ciężko to znak, że za dużo zeżarł albo coś niezdrowego :) Nie ma opcji żeby tłusta ryba, łyżka oliwy z oliwek czy trochę pestek zaszkodziło. Zresztą akurat na szybkim strawieniu przed ćwiczeniami nie powinno nam zależeć, bo ma nam energii starczyć na cały trening. Oczywiście ja tu nie mówię o stanie w którym mamy wrażenie że przy pierwszym podskoku puścimy pawia :D Po treningu to już inna historia, wtedy pchamy do dzioba łatwo przyswajalne jedzonko żeby organizm nie dobierał nam się do czystego mięska. Do sadełka niech się dobiera, proszę bardzo :D Osobom które panikują że się zamienią w kobiecą wersje Pudziana wyjaśniam że po pierwsze mięśnie nie biorą się z powietrza, a żadna z was nie dostarcza tyle białka i w ogóle kcal żeby jej te mięśnie urosły, po drugie, takie ćwiczenia w domu do których używacie 1 kg hantli na pewno wam nie rozbudują masy mięśniowej. Wyjdźcie sobie na ulicę i rozejrzyjcie się jak wyglądają faceci (wiem w zimie ciężko się przyjrzeć :P), zobaczcie ilu jest nieumięśnionych a ile takich porządnie zbudowanych? Ci wysportowani są w zdecydowanej mniejszości. Zapewniam was że gdyby budowanie mięśni było tak łatwe (a pamiętajmy że mężczyznom łatwiej o osiągnięcia w tej dziedzinie) to by chodziły same wysportowane ciacha po tym świecie :P Co do ćwiczeń to na zgrabne uda polecam jeszcze jazdę konną :D

Kochana raczej chodzilo mi o kolejne etapy a nie samo calkowite strawienie;) Neit a Ty smigasz na koniu?:D

Już nie :P (Chyba że w odniesieniu do seksu :P) Ale uda nadal mam zgrabne :D