Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iśka12345

Jestem singlem z wyboru

Polecane posty

Gość Leon Amator
A jak sobie radzisz w sprawach ... ten tego ... no wiesz?

pytanie zapewne do mnie tak :D ???? To, że jestem singlem nie wyklucza tego że uprawiam sex, wprawdzie nieregularny ale bardzo dobry zazwyczaj...jedno nie wyklucza drugiego. To,że nie jestem i zapewne przez jakis czas nie bede nie wyklucza tego,że sex czasem uprawiam :D

Gość Leon Amator
O co mi chodzi ... tez jestem singlem, pewnie wiecznym - winie dziecinstwo i wychowanie ;) Mialem "wakacyjna przygode" i doszedlem do wniosku, ze sex bez uczucia jest niczym. Jak sie Tobie udaje to pogodzic?

Gość 30-letnia_DZIEWICkA
Bierzcie se na fucking friend'a kawalera - nawet piwosz dobry czy nierób.

Gość dolaczam do singli z wyboru
Nie ukrywam, jestem sama dla wygody i z rozsadku. Nie dla szczytnych idealow ani nie dlatego, ze ktos mnie strasznie skrzywdzil. Ale tak dobrze mi wstawac o ktorej chce i robic co mam ochote w swoim zyciu, ze z czystej przyjemnosci tkwie w tym bezproduktywnym wg spoleczenstwa stanie "staropanienstwa". Nie ukrywam, przyjemnie byc obiektem czyichs staran, ale jeszcze przyjemniej te starania ochlodzic przyznaniem sie, ze nie szukam zwiazku i mozemy byc przyjaciolmi. Sa na tym swiecie mezczyzni, ktorzy na to ida i oni sa warci przyjazni. Ci, ktorych ego tego nie zniesie, nie zniosa takze najmniejszej zyciowej proby i dadza d... w pierwszej kolejnosci. A bycie w zwiazku jest fajne tylko przez miesiac miodowy, ile by on nie trwal, w koncu sie zawsze konczy. I zaczynaja sie niespelnione obustronne oczekiwania, wzajemne zarzuty i utrudnianie sobie zycia na wiele sposobow. Jakos tego nie czuje... Zycie w pojedynke wolne jest od tych skokow emocji, ktore sa na poczatku zwiazku, ale za to obfituje w spokoj i pogode ducha, a mi sie juz nie chce emocjonowac :)

Gość ciotafff
dobrze napisane

Gość Leon Amator
dolaczam ... "nie dlatego, ze ktos mnie STRASZNIE ..." ;) Ja obecnie jestem singlem z wyboru, bo wiem, ze przeszlosc jeszcze na mnie wplywa i nie bylbym w pelni odpowiednim partnerem. I tak ma wiekszosc osob, ktore nie sa w pelni ... ze soba szczesliwe ... swoje porazki rozladowuja na najblizszych. Aczkolwiek siebie mozna zmienic ... no i nie kazdy nie akceptuje siebie ... zatem nie ma co generalizowac. Czy Ty mialas wygorowane oczekiwania a pozniej pojawialy sie zarzuty?

Gość ciotafff
rownowaga i umiar to zloty srodek na wszytko dobrze jest brac to co najlepsze z kazdej sytuacji i z bycia singlem i w parze jak ktos tak musi sie tulic jak kot i sluchac milych slowek

Gość Leon Amator
ciotafff przeczytalem bez wdechu ;)

Gość dolaczam do singli z wyboru
Leon obie strony maja oczekiwania, taka jest ludzka natura i mozna nad tym pracowac, ale nie wykorzenisz. Ja jestem troche albo bardzo leniem i nie chce mi sie za bardzo nad tym pracowac, szczegolnie ze aktualne zycie satysfakcjonuje mnie bardziej niz w jakimkolwiek zwiazku. Po prostu mam co robic w zyciu i nie musze szukac towarzystwa, a po dlugim dniu z luboscia wracam do cichego domu, gdzie odpoczywam i ciesze sie wlasna przestrzenia.