Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam xx

Kocham kobietę kumpla

Polecane posty

Gość adam xx

Może ktoś ma podobne doświadczenie?

Gość
miałam pójsc spać ale mnie zatrzymałes heh ja miałam taką sytuacje jeszcze niedawno ale będąc "tą" własnie dziewczyna kumpla ... :/

Gość adam xx
i jak to się skonczyło?

Gość adam xx
zna ale to niczego nie zmienia

Nie zrozumiala ta wypowiec ,ze to niczego nie zmienia.Ciezko co kolwiek napisac,bo niewiadomo jak ona to wszystko widzi .Musisz troszke temat rozwinac.

Gość poziommmmka
ambardzo podobna sytuacje. ostrzegam cie- jest ciezko.

Gość
był problem bo on mnie powiedział co czuje kiedy popilił na wspólnej imprezie a mój chłopak pojechał odstawic znajomych . Liczyłam że był zalany i nie będzie pamiętał o niczym nie powiedziałam Sebastianowi - a przyjaznili sie od dziecka - zreszta nie wzięłam tego serio i tak po tyg. udawania ze nic nie było powiedziane on juz na trzezwo zadzwonił i zapytał czy moze przyjechac czy porozmawiamy więc sie zgodziłam zreszta bylismy wg . mnie dobrymi zajomymi 1,5 roku wspólnych imprez w gronie znajomych itp. przyjechał i powiedział ze mowił prawde ze pamięta co mówił ze jesli ma cien szansy to będzie sie starał ze jestem ta kobieta i on poswięci przyjazn itp prosiłam aby zapomniał i aby wszystko wróciło do normy ... było cięzko bo to fantastyczny chlopak ... al zrobił jak prosiłam nie nalegał ne narzucal sie juz nie wracał do rozmowy ... ale wiesz ja nie umiałabym stanąc między nimi gdyby on nie ustapił ja odeszłabym nie utrzymując kontktu z zadnym z nich ... oni znaja sie całe zycie a nasz związek to było raptem 2 lata nie całe nawet ... ale trudno radzić jesli to tylko kumpel a nie przyjaciel i jesli masz szanse u niej to moze warto bo mze ona go nie kocha ?? idzisz tutaj warto pozwolić kobiecie zdecydowac tylkko aby uiała rozsądnie sie zachować i np nie dała ci kosza po czym powie wszystkim o rozmowie ale to ty juz wiesz jak ona jest ...

Gość adam xx
Powiem szczerze, ze nie ma po co rozwijac tematu. Nigdy wprost nie powiedziaem jej o swoich uczuciach ale było kilka sytuacji który dawały jej jasny komunikat, że czuję do niej co ś wiecej niż do koleżanki. chciałem poczytac wasze historia, doświadczenia. Najgorsze jest to, ze nie intersują mnie inne kobiety a wiem, ze to nie ma przyszłości.

Gość zołzowata eter
jak to nie itersuja cie inne kobiety..nic a nic z nikim sie nie spotykasz??

Gość adam xx
Na dzień dzisiejsze tak właśnie jest. po co mam się spotykać i oszukiwać inne dziewczyny?

do adam xx Jest ciezko doradzac komus ,wszystkie sytuacje wydaja sie podobne i doswiadczenia rowniez ale wyniki takich dzialan sa roznorodne.

Gość adam xx
Dziekuje dziewczyny za odzew. moze kogoś historia skończyła się szcześliwie?

Z tego co napisales adam xx jestes uczciwym czlowiekiem ,nie potrafisz oszukiwac innych dziewczyn .W takiej sytuacji jest zawsze ktos oszukany .Serce nie sluga .My ludziska potrafimy sobie sami zycie skomplikowac.Anieraz szczera na powyznie przeprowadzona rozmowa -zdziala cuda.Moze ona mysli ,ze to ukartowane z twoim kumplem i na razir dziewczyna sie nie wychyla.Kazda z nas patrzy na taka sytuacje z dystansu i rozwagi.

Gość super machoman
cytuje (Powiem szczerze, ze nie ma po co rozwijac tematu. Nigdy wprost nie powiedziaem jej o swoich uczuciach ale było kilka sytuacji który dawały jej jasny komunikat, że czuję do niej co ś wiecej niż do koleżanki. chciałem poczytac wasze historia, doświadczenia.) nigdy jej nie mówiłeś o swoich uczuciach,ale było kilka sytuacji. a może ona odebrałe te kilka sytuacji jako zwykły podryw na chwile nie pomyslałeś o tym. może nie wie ,że czujesz do niej coś więcej niż pociąg seksualny - a zgaduje,ze teraz tak to odbiera! musisz porozmawiać i wyjaśnić wszystko. powiedz jej co czujesz i wtedy zobaczysz co dalej,albo dasz sobie spokój,albo bedziesz nadal nieszczęsliwie zakochany. życzę powodzenia !!

Gość pajrariria dpsaj
wszyscy :P

Gość też mam podobnie
:)