Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratun ku

ratunku ciągle tyję

Polecane posty

Gość ratun ku

a jestem na diecie jem ok 1500 kcal dziennie

Gość ratun ku
chodzę do lekarza biorę tabletki , ale i tak wciąz tyje

Gość holland nie poland
lubie piescic pulchniutkie kobietki- chesz sie załapac

Gość nimfomanka to kobieta
1500 kcal a 1500 kcal a co się na te kalorie zazwyczaj składa i o jakich porach?

Jeśli ci dieta nie pomaga to może od tych tabletek tyjesz? Moja ciocia kiedyś brała tabletki które przepisał jej lekarz i jak później się okazało to przez nie tyła .

Gość ratun ku
rano kanapka na śniadanie z wędliną lub z jajkiem ok10 drugi śniadanie znów taka kanapka ok 13 ok 16 obiad mięso lub ryba(ok 200g) + pomidor lub ogórek+ 1 ziemniak kolacja ok 19różnie czasem kanapka , czasem sałatka , czasem owoce np 3 mandarynki , czasem piers z kurczaka , przyznam , ze zdarza mi się czasami kawałek pizzy , ale to rzadko

i tu jest pies pogrzebany :O ogranicz pieczywo wędliny i sery żółte są zakazane produkty tylko surowe lub gotowane, ostatecznie pieczone (NIGDY!! smażone) i zasada najważniejsza - rano węglowodany, po południu białka teraz przeanalizuj

Gość ratun ku
zanim brałam tabletki też tyłam , i to o wiele bardziej , ale tez duzo jadłam te tabletki hamują łaknienie ,, bez nich jadłabym znacznie więcej

więcej warzyw, mniej mięsa dieta odchudzająca nie jest łatwa. za mało posiłków!!! możesz podgryzać owoce.

Gość ratun ku
ja juz nawet nie chcę chudnąc ja chce tylko przestac tyc czy muszę byc na tak regorystycznej diecie , aby przestac tyc

badałaś hormony? jak będziesz miała możliwość, to TK głowy zrób. wiesz, nie chcę cię straszyć, ale przy takiej diecie co prawda się nie chudnie jakoś, ale tyć nie powinnaś, a przyczyny mogą być naprawdę różne...

A nie masz niedoczynności tarczycy? Ile masz lat? Jeśli jesz nie więcej niż 1500 kcal to nie powinnaś tyć, nawet jakby to był sam żółty ser.

Gość eko rolnik
Należało by zacząć jeść normalne jedzenie a nie plasitkowo-chmiczne takie z supermarketu polecam produkty ekologiczne bezpośrednio z naszego gospodarstwa zobacz www.zenszen.com A przede wszystkim orkisz i zioła a dla zdobycia energii i wigoru żeńszeń z naszej ekologicznej plantacji

Gość ratun ku
badałam chormony tarczycy i wyszły w porządku

a nie odchudzałaś się przedtem mocno? Zawsze tak tyłaś? Ile ważysz?

słuchaj, coś musi być nie halo z twoim zdrowiem, bo jak już pisała pupa i ja wcześniej, nie powinnaś przy takiej diecie tyć. a masz jakieś inne objawy? zawroty głowy? bóle głowy itp?

Gość ratun ku
mam 26 lat tyje od ok roku zaczęłam tyc , bo przestałam palic i więcej jadłam, więc to nic dziwnego. ale teraz wcale duzo nie jem , a nadal tyje zmieniłam rozmiar z 36 na 44

zrób TK głowy jak będziesz miała możliwośc, taka moja sugestia.

nimfomanka to kobieta - zaciekawiłaś mnie - co da badanie TK w przypadku tycia?

Gość egrg
ja jestem taka leniwa, że gdybym miała jeszcze liczyć kalorie, to już bym wolała w ogóle nie jeść, lub żyć o chlebie i wodzie

Gość jap
i właśnie sucz masz to w dupie :)

Gość ratun ku
mnie meczy to , ze co chwila musze kupowac nowe ciuchy spodnie kupione w grudniu juz mi nie wchodzą na tyłek

Gość ratun ku
bluzka kupiona w listopadzie nie dopina się w cyckach masakra

Co do nikotyny to czytałam, ze ma ona wpływ na biochemię mózgu - tak, że może z tym tyciem to nie tylko kwestia, że człowiek je więcej bo ma ochotę na przyjemność i potem tyje. Nikotyna podwyższa poziom dopaminy w mózgu - u osób chorych psych. pomaga złagodzić objawy... Tyle że nikt nie jest pewien do końca - bo mózgu nadal nikt zupełnie nie rozszyfrował.... Jedno jest pewne, że nie jesz za dużo.... Chyba musisz mieć więcej badań z prawdziwego zdarzenia.

pupa - niektóre guzy mogą powodować tycie. nie wiem, intuicja mi tak podpowiada. nie chcę straszyć, oby nic nie wyszło, ale wiesz...

może spróbuj oczyścić organizm z toksyn, jakiś detoks czy coś w tym stylu? próbowałaś po rzuceniu palenia?

Gość egrg
"Nikotyna podwyższa poziom dopaminy w mózgu - u osób chorych psych. pomaga złagodzić objawy..." dzięki temu będę miała niepodważalny argument do tego, żeby jednak nie rzucać palenia :D pupa1977> dzięki :)

Gość ratun ku
nie dziwił mnie fakt , ze podczas 2 pierwszych miesięcy tyłam , bo jadłam sporo , ale teraz sporo nie jem badałm cukier i był w porzadku lekarz nie sugeruje mi zadnych dodatkowych badan czy jezeli poprosze go o skierowanie na tk , to mi wypisze?

Gość ratun ku
przy tej diecie ok 1-2 kg miesięcznie nie dam rady bardziej sie ograniczac gdy ograniczałam się bardziej, byłam bardzo zmęczona