Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoodentka sis

sesja

Polecane posty

Gość stoodentka sis

Kto się uczy do sesji? To znaczy powinien sie uczyć a zamiast tego siedzi na kafe i w ogóle w necie ? ;)

Gość stoodentka sis
Przede mna jeszcze 3 zaliczenia i 5 egzaminów. W sumie nieżle oprócz przejebanej matmy 😭

ja wczoraj zdalam egzamin,zaliczylam prosem. i jeszcze tylko jeden egzamin i bede wolnym czlowiekiem:P jesli zdam;)

ja mam przede mna tylko jakies 5 przedmitow, na 10 ide na jakies zaliczenie, jutro 2 egzaminy, jeszcze nic nie umiem :D

Gość down on me knees
nie chce sie chwalic, ale na szczescie mam juz to za soba!!\ obecie mam ferie-zycie jets piekne, Wam tez sie uda:)

Ja mam dzisiaj o 13 poprawkę :D Nie uczę się do niej bo i tak wszystko umiem. A nie zaliczyłam bo głupia baba pewnie zgubiła moją kartkę ... (kurcze, pierwsza poprawka w ciągu 4 lat studiów...) Będę się kłócić

Gość stoodentka sis
" *megusia* a co macie na macie? macierze? całki? pochodne? " dokładnie, macierze jeszce przetrzymam, wyznaczniki jez nie bardzo a cała reszta czyli układy równań, całki i pochodne to totalna kapa, nie umiem tego i nie opanuje w ciągu 1 dnia :(

Gość stoodentka sis
Tiaaa... na ściądze ;)

Gość stoodentka sis
w sumie to nie wiem czemu rozpaczam, nauczę się tyle ile zdołam, najwyżej polegnę, w końcu sa jeszcze dodatkowe terminy i warunek ;) Trochę mnie to wkurza bo zepsuję sobie średnią ale... jakoś to będzie :)

bo my na egzaminie z maty moglismy mieć wzoru... więc było nam łatwiej... a dlaczego wam nie pozwolili mieć wzorów???

Gość stoodentka sis
Poniewaz wzory muszą być wyuczone na pamięć oraz definicje i twierdzenia. Ten egzam to straszna kobyła, zaliczenie dostałam na 3 z wieeeelkim minusem, w zasadzie z łaski że w ogóle coś napisałam no i z innych przedmiotów mam w zasadzie same bdb. Wiec się facet ulitował, ale z profesorem to już tak gładko nie pójdzie 😭

Gość stoodentka sis
Studiuje rachunkowość i finanse