Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentki sie puszczaja

OTO JAK ZARABIACIE NA STUDIA I CIUCHY!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość studentki sie puszczaja

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,19-latka-poswieca-dziewictwo-by-sie-uczyc,wid,11923840,wiadomosc.html

Żartujesz sobie? Jeśli ktoś jest biedny albo lubi błyskotki to się puszcza. To tylko margines społeczny.

Gość jasne jasne.......
a potem corce co powie, jak zarabiala na szkole?:O bieda nie zmusza do kurwienia sie. mozna zarobic kase na rozne sposoby, wiec nie tlumacz takich szmat:O niektorzy robia studia jak maja i o 40 lat i co? albo mature jak maja 20 kilka.... a potem i tak normalnie zyja i zarabiaja i jezdza audi i mercedesami, wiec nie tlumacz szmat:O

Gość dziewczyny majace sponsorow
to kurwy

Gość lo lo lo lo lo
a co was to ochodzi.Ktos chce uczciwie cudownie, ktos chce w inny w inny sposb, jego broszka.Znalezli sie czysci jak krysztal.-

"a potem corce co powie, jak zarabiala na szkole?" po pierwsze - co Cię to obchodzi. po drugie - powie cokolwiek. po trzecie - wątpię czy córkę bedzie to interesowało.

nijak. na medycynie nie da się dodatkowo pracować na tyle zeby sie utrzymac, a w weekend wolałam odpocząc niż stać na promocjach. utrzymywali mnie rodzice i nie wstydze sie do tego przyznac.

"try walking in my shoes - O cholera, niedługo kończę studia a jeszcze nie zarabiałam w ten sposób...to ostatni dzwonek dla mnie" ale masz jeszcze szanse, a ja co?... chyba pójdę oddać dyplom, nie czuję się prawdziwą studentką... :D

"Chemiczny Ali - frufru to na medycynie jest taka orka że nie ma na nic czasu" nie powiedzialam ze na nic. nei ma czasu na pracę z której mozna się utrzymać. zwłaszcza jak się studiuje poza rodzinnym miastem.

frufru źle mnie zrozumiałaś. ja tylko chciałem sie dowiedzieć czy na studiach medycznych jest tak ciężko jak to sie opisuje. planuje wybrać sie na te studia i mnie ciekawi czy rzeczywiście to taki ciężli chleb

no nielekki no. podstawa to niestety zawsze będzie pamięciówa. i nie chodzi mi tu o rzeczy które "zakuj zdaj zapomnij" bo takie też są, ale o tym co musisz umieć na pamięc zeby w ogóle ruszyć dalej.