Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srghsyrz

czy to mozliwe??? chlopccy jak sadzicie

Polecane posty

Gość srghsyrz

powiedzcie mi, czy jezeli kiedys chlopak bardzo mozno kochal pewna kobiete- to po tym jak ona go zostawila i po uplywie paru lat bez niej- nadal bedzie cos do niej czul?? czy moze nie bedzie chcial jej znac...

Gość srghsyrz
nikt nie ma zdnani?

Gość nie wiem co mam o tym myślec
Ja myślę że mimo wszystko może do niej czuc coś jeszcze ...

u mnie było tak, że nie byli razem, platoniczne z jego strony. Ona wiedziała i się nim bawiła - by po kilku latach powiedzieć mu, że przecież są tylko przyjaciółmi. Minęło kilka kolejnych lat, a ona jest jego "przyjaciółką", na jego urodzinach ładowała się mu na kolana, on jej nie odepchnął... Muszę dodawać, że niedawno się rozstałam?

Wiec nie daj z siebie zrobić najbardziej nieszczęśliwej dziewczyny na świecie, jak ja - może nawet przed sobą mówić, że zbyt go zraniła, by coś mogło być (jak mój) - ale po alkoholu nie pokazał jakoś tego. Ani klasy.

zależy od osobnika. zależy również od kobiety, jaka była. jak się rozstali. ale raczej nie. ludzie którzy mają co robić w życiu, nie będą się przejmować jakimiś historiami z przeszłości. zamykają rozdział i idą do przodu.

Gość v cv c cv
chyba nie warto- facet jak juz raz jest odepchniety to duma mu nie pozwoli na powrot

Gość odpusc

Gość taki jeden koleś
jak coś czuł do zawsze będzie czuł tylko że z biegiem lat to jest gdzieś tam ukryte w nim schowane i zakopane więc jeżeli taka kobieta chce zdobyć takiego faceta to musi włożyć w to bardzo dużo wysiłku.

Gość ....hftgc
mi sie wydaje ze jak jemu by zalezalo to by pokazal- nie pozwolil by sie jej prosic o uczucie tylko by sie cieszyl majac wkoncu ja

Gość taki jeden koleś
jak ja uwielbiam to wasze stwierdzenie ZALEŻAŁO.. no tak bo ona może go sobie zlewać ileś tam czasu ,a jak w końcu łaskawa pani spojrzy przychylnym wzrokiem to on ma się raptem rzucić i pokazać ,że mu zależy sorry ,ale to tak nie działa.

Gość ....hftgc
to co niby taka kobieta ma zrobic- tez mam podobna sytuacje- ale ten moj eks strasznie mnie olewa, jak by nie chcial mnie znac... poprostu zapomnial, nie chce itp nic nie okazuje jakiegokolwiek zainteresowania-

Gość wiecie co bvzdzb
po co odgrzewac stare?

Gość faceci nie maja serca
mysle ze oleje

Gość srghsyrz
moze ktos jeszcze sie wypowie....

Gość aeggggggggggggggggggg
ja bym walczyla oczywiscie jak tobie zalezy