Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilgotna muszelka

mam ochote a nawet chcice................

Polecane posty

ej, sory, czy ja tu próbuję kogoś umoralniać czy pouczać? szukasz bolca - droga wolna :D śmieszą mnie tylko te umizgi tych wszystkich chij­raków z kutasami do kolan :D no i proszę o nieprzywrównywanie mnie do florka, pewne granice zachowane być muszą :O

Gość puudziannnnn
piękna, podaj namiary to sie stykniemy ( maila) odezwe sie tam, nie mam zamiaru tutaj pisac, chce konkretów

Gość puudziannnnn
jestem z okolic, jaby co to moge dojechac, czekam

Gość eeeeeeeeeee
mmmmmmmmm rozmarzylem sie:)

IREK... coz..... bolec nie bolec...znajde...nie znajde.... ale i tak Cie o tym poinformuje:D a jesli piszesz to czyzbys byl poniekad zainteresowany?:P

Gość zal .plll
sokolka na slasku tak jak twoje cycki potrafia robic cuda..zalapalas????musisz byc bardzo brzydka ze szukasz seksu na kaffe...nie masz w realu>naprawde nikt cie nie chce??w mojej miejscowosci pod sklepem stoja takie zule..smierdzace trzesace..przyjedz zapraszam moze kijem cie przeleca..

Za informację dziękuję, chyba dam sobie radę bez tej wiedzy. A w kwestii chęci - raz, że za daleko, a dwa, że zona mi zabrania

hahaha... nastepny madry ktory nie wierzy ze piersi potrafia dzialac cuda.....osz hahahahhahaha.... widicznie ktos jest bardzo daleko w temacie seksu..ale coz... szacunek dla Ciebie:D a jesli u Ciebie stoja zule... moze jestes jednym z nich jesli juz o nich wspomniales?:P to musi byc niezla wiocha zabita dechami:P

Gość eeeeeeeeeee
wilgotna po co komentowac nie lepiej ignorowac?:)

Gość zal .plll
nie,nie wiocha ..calkiem blisko ciebie..a tak powaznie jestem kobieta:)i szkoda mi ciebie naprawde..mlodziez ma teraz feriie a ty tak sie nakrecasz..sam nick pudziannn mowi za siebie..wejdz na http://www.erodate.pl/pl/startuj/ i moze znajdziesz kogos..ci ktorzy tu pisza to gowiarze..

Gość puudziannnnn
daj namiary to wymienimy sie zdjeciami a potem tel - nie bede tu sie opisywał - zdjecie to zdjecie :-) czekam na odp

Gość eeeeeeeeeee
hm wilgotna ciekawe to co napisalas ze poza jestes niegrzeczna:)

do zal.pll a nie jest fajnie kogos jeszcze bardziej ponakrecac? niech maja cos z ferii... niech narobia sobie smaka... chcicy... i apetytu.. wiem ze tutaj to siedza gimki... a taki pudzian to mowi jego nick sam za siebie:P chce sie dzisiaj pobawic:D ale dziekuje:)

Tak jeszcze kompletnie na zakończenie - zauważ, jakie święte oburzenie wywołało jedno krótkie stwierdzenie o internetowym onanizmie. A potem połowa absztyfikantów znikła jak sen jaki złoty. Czy to nie jest znaczące? :D

Gość zal .plll
czyzby wilgotna uciekla wam gowniarze na forum bardziej interesujace niz kaffe????

Gość zal .plll
Iron-san masz racje:)

Gość zal .plll
i co wilgotna?zaciekawilo cie forum to co podalam????

nie zniknela..nie zniknela.. nie wtraca sie w nasza rozmowe..:D czeka na jakies konkrety:p widziales co dzialo sie na samym poczatku:P pozdrawiam:D

Gość eeeeeeeeeee
wilgotna a komu udostepniasz meila?:)

Gość zal .plll
wilgotna--nie WIDZIALES TYLKO widzialAS :)

Gość puudziannnnn
Tak naprawde to jestem laską. chciałm tylko zobaczyć na ile Twoje ogłoszenie jest prawdziwe :-) hehehehehe ale widze ze tylko sie bawisz, bo jakby to było naprawde nie miałabys problemu z podaniem maila:-) widzicie chłopcy ona z was robi balona - nici z seksu i jej wilgotnej muszelki . hahahahahahahahahaah.

Gość puudziannnnn
skoro taka byłaś otwarta na seks z kimś obcym to nie miałabys zadnych zachamować z podaniem maila:-)

Gość zal .plll
NIE,NIE PRZESIADUJE ALE FORUM CIEKAWE..SPRAWDZILAM KIEDYS...:) i pudziannn sie zmienil w pudzianowa..wilgotna...hmm..naprawde zal.pl