Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bol44

Wiecej niz 2 PORONIENIA!nawykoweProsze o pomoc!

Polecane posty

Gość bol44

Kobiety czy ktoras z Was miala wiecej niz 2 poronienia??Jakie badanie mialyscie robione?prosze o pomoc.Jestem po 3 poronieniach(biochemicznych)Staram sie 19 miesiecy o dziecko.

Gość bol44
???

kochana zgłoś się może do jakiejś kliniki dobrej albo napisz gdzie mieszkasz ktos poradzi Ci super ginekologa albo poszukaj na znanym lekarzu. Pozdrawiam

Gość bol44
jestem pod opieka lekarza.Obecnie robie badania genetyczne.Poprostu chce sie dowiedziec jakie badania robily kobiety z poronieniami nawracajacymi.Moze ktos mi jeszcze cos podpowie.

Gość to brutalna rada ale bywa
skuteczna. Lekarz zaproponowal kobiecie po nawykowych,zeby sprobowala z innym facetem - i zadzialalo.

Gość malalalaami
zrob histeroskopie!To podstawa by stwierdzic czy w macicy nie ma wad!

Gość bol44
z innym facetem odpada:)he! Mialam robione hsg i jajowody sa czyste.

Gość malalalaami
ale HISTEROSKPIA to nie hsg,po co wlasciwie mialas hsg,skoro latwo zachodzisz,tylko ronisz/??Zmien lekarza

Gość malalalaami
HISTEROSKOPIA sprawdza macicę-to tam masz problem a nie w jajowodach..Mowie-zmien lekarza!

Gość bol44
ok dzieki:) czy ktos jeszcze mi cos podpowie?

Gość katamarannn
a wiec: hesteroskopia badania na chlamydie,ureoplasme,mykoplasme

Gość katamarannn
* histeroskopia

Gość bol44
badabie na chlamydie,ueroplazme i mykoplazme tez mialam robione.W takim razie pozostaje mi histeroskopia. Bardzo dziekuje za wiadomosci:)Czekam na dalsze:) lece do roboty i pozniej zagladne:)

Gość moja siostra poronila
3 razy w przeciagu 1 roku a po 4 miesiacach od ostatniego udalo jej sie zajsc w ciaze i ja donosic! takze glowa do gory! i tobie sie uda!

Gość lauraaaa
ja w pierwsza ciaze zaszlam po 4 miesaicachg staran , pozniej jak synek mial 2 latka znow zaczelismy sie starac i w przeciagu roku 3 razy poronilam w 5 tyg , w lipcu zaszlam w ciaze i wlasnie jestem w 31tyg :) ciaza przebiega prawidlowo :) badania mialam robione min pozion progesteronu i ogolnie hormonow , ogolne badanie krwi , cukier, mialam miec jeszcze inne badania ale juz bylam w ciazy ;)

Gość bol44
Dziekuje dziewczyny za wiadomosci:)Mam nadzieje ze i mi sie uda i ze bede szczesliwa mama!pozdrawiam:)

Gość Szpindlerowy mlyn
Czasem jest tak, ze jakas wada genetyczna powoduje, ze mozesz donosic ciaze tylko jezeli to jest chlopiec, moja kolezanka tak ma

Gość bol44
Tez o tym slyszalam.No coz,czekam na wyniki z genetyki i zobaczymy co dalej.Na 100 % zrobie jeszcze histeroskopie.

Hej Kobietko, ja też jestem po dwóch poronieniach. Teraz zaczynam znów starania, robiłąm też genetykę i wszystko ok. Jak chcesz pogadać to dam moje gg 6043184.Chetnie pogadam bo tak na prwde mało kto nas rozumie......... pozdrawiam

to jeszcze raz ja miałam też badania na cytomegalię, listeriozę, toksoplazmozę, badałam prolaktyne i wiele innych tylko bardziej podstawowych- te po 1 poronieniu, a później genetykę na Sterlinga w Łodzi i dokładniej mutacje genu V odpowiadającego za poronienia i wszystko dobrze a jednak los chciał inaczej. Trzymam za Was dziewczynki kciukasy musi sie udać:)

Gość bol44
mida dzieki za gg:).Napisze jutro na 100% :) dziekuje wszystkim za wiadomosci. Mida ja jestem po 3 poronieniach.To byly wczesne ciaze,takze bez czyszczenia.