Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Jaka prostownica najlepsza?

Polecane posty

Hej mam pytanko, moja prostownica juz pada no ma wkoncu 5 lat i wartaloby ją wymienic na nową. Tylko pytanie jakie są teraz najlepsze, zalezy mi aby włosy nawet pod wpływem wilgoci się nie puszyły bo to mnie najbardziej do furii doprowadza..chce na nią wydac do 300 zl

Gość moja najlepsza

Gość nafnafnaf
Remington! W ogole do włosów tylko i wyłącznie remington :)

Gość nafnafnaf
Nie ma za co :) Najlepiej idź do jakiegoś sklepu eletronicznego typu Saturn czy MediaMarkt, tam zazywczaj są "testery" podłączone do prądu i można wypróbować :)

Gość proste jak druutt
REMINGTON jest najlepsza i nigdy jej na żadną inną nie wymienie!!! niewiem dokładnie jaki to model ale kupowałam ją rok temu w media markt, za 100zł, była przeceniona ze 120zł, teraz też są po 100zł. ma regulacje temperatury. no jest boska, prostuje szybko i efekt ekstra! wiem bo mam porównanie, mama mojego chłopaka kupiła prostownice za 100zł (ta sama cena!!!) z formy bybyllis,jakoś tak, napewno tą marke znacie, też ma regulacje temp. ale jest do kitu, wogóle ustawiam ją na najwyższą temperature a ona i tak nadal nie prostuje tak dobrze jak remington. a sprzedawczyni powiedziała że jest lepsza od remingtona ale myliła się. mam grube włosy ale jestem w 100% zadowolona, kupujcie tylko ją