Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penisek.11

Fajny penis?

Polecane posty

nie bo tam nic nie ma kupa obleśnych włosów i jakiś smutny korniszonek

Gość Penisek.11
Co może jest mały?;)

Gość cnotliwymaniek
to nie penis tylko piczka

Gość no nie wytrzymam...
nic nie widać... ale wierzę że jest;) ciemne zdjęcie, a do tego włochy,,,

Gość Penisek.11
Oj nie przesadzajcie przecież widać tam coś małego:-)lubicie takie małe?:)

Gość pomarańczowa suczka
zabawki to się lubiło w przedszkolu. teraz już nie.

hahaha! wlosiary i schowany miekki penisek, chwal sie dalej :P nie podoba mi sie :D

Gość Penisek.11
No ej jakie zabawki to nie moja wina ze mam takiego małego:-( A wy tylko byście sie śmiały...:(

no ale kto normalny takie cos daje do oceny. rozumiem-anonimowosc. ale bez przesady. zdolowac sie chciales?

Gość Penisek.11
Takie coś? To jest penis a nie takie coś... A może widziałas lepszego... Jestes pewnie jakąś nastolatka...bez uczuć!:-(

mam 17 lat i tak, widzialam lepszego. chciales uslyszec zdanie ludu to masz. do mnie pretensji nie miej bo sam dales sie pod opinie publiczna a ona jest taka a nie inna :)

Gość Penisek.11
Ciekawe gdzie widziałas chyba w snach...;) No ale powiedz czy to moja wina ze mam małego? Ty masz może małe piersi i co?:)

mam chlopaka wiec widzialam ;) nie raz :D ale wiesz. jak stanie to jest pewnie wiekszy. a miekki,hm, nie dawaj wiecej, nigdy wiecej ! a w snach penisow nie widuje :P tak swoja droga

a piersi mam idealnie "skrojone" to meskiej dloni :) mi sie podobaja :) sa fajniutkie i mieciutkie :D wiec w czym problem? ;) topik nie o moich piersiach jest

Gość Penisek.11
No jasne i w wieku 17lat juz dajesz?:-) To łatwa jestes ha;-) Jak sa takie ładne to je pokaz tez ocenimy:-)chyba ze sie ich wstydzisz to ok;-)

no wiesz. z moim chlopakiem jestem dosyc dlugo i on jest moim jedynym partnerem z ktorym sie kochalam, byl i bedzie wiec nie rozumiem czemu sie puszczam, ale spoko. a ja nie jestem toba zeby nagie fotki tutaj wrzucac ;) wstydzic sie nie wstydze ale to moje skarby dla jednej osoby (czyt. dla mojego ukochanego ;) )

a i koleś jeśli uważasz że takie coś ( co niby uważasz za swojego penisa) ma się podobaćdziewczynom to jesteś w wielkim błędzie ;)

Gość ale głupoty
no cóż nie wyżywajcie się Raczej zostaje pomoc. Proponuję szanowny młodzieńcze pić więcej mleka i spożywać dużo czerwonego mięsa może coś jeszcze da się z tym zrobić bo w tej chili to wygląda na przerośniętą łechtaczkę :D

Gość Penisek.11
Lunka nie masz wcale piersi i dlatego ich nie pokazujesz ha:-) A mój penis jak stoi ma 18cm!;) Możesz mi zrobic loda;-) Masz 17lat dziewczyno czyli sie puszczasz!:)

lodow nie robie a moje piersi sa dla mojego Skarba ;) idz ssac koledze, pa maluszku 🖐️ z takim podejsciem do kobiety raczej partnerki zyciowej nie znajdziesz. jak nie potrafisz szanowac kobiet, nieudacznik :)

Gość dobre he he
nie dość, że kaleka to jeszcze cham!!!!!! :) :) :)

Gość FiutekXcm
Kurwa mały flaczku odnoś sie trochę z szacunkiem do lunki bo Ci tego małego pryszcza wycisne i zostaną tylko włosy! Ja bym sie nie pokazywał z takim krasnalem na żadnym z forum...weź idź do lekarza a nie obwiniasz dziewczyny za to ze dają Ci takie komentarze...czego sie po czymś takim spodziewałes? Ha:-) 18cm to chyba jak Twój stary ciągnie za napleta:-)spadaj stąd!

o 11:52 strzeliles na mnie focha a tu mnie bronisz o 11:59 ;) sztuczny foch fiutku ?:)

Gość dobre he he
18??????? chyba milimetrów!!!!! :) :) :)

Gość Penisek.11
Weźcie pocałujcie wy mnie w dupe! A Ty fiutku nie bądź taki mądry bo spojrzałem na Twój post i wcale nie masz większego ode mnie! Ja mu daje 10cm ha:) A co do lunki to bede ja wyzywal tyle ile bede chciał bo jest Kurwa i szmata! Nie wiem wg czemu jej bronisz skoro w wieku 17lat dała dupy...No chyba ze Tobie i dlatego jej bronisz ha:-)