Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak zle i tak nie dobrzee

byly chlopak mnie wykorzystal,obecny zaluje ze niejestem dziewica

Polecane posty

Byly chlopak mnie wykorzystal ,w ogole to stracilam z nim cnote i bylam wtedy pod wplywem alkoholu niestety. Byly chlopak mnie zostawil. Pozniej w wieku 26 lat poznalam obecnego chlopaka, ktorego kocham mial on wtedy 27 lat i cos mi sie zdaje ze byl prawiczkiem lub mial bardzo male doswiadczenie w seksie. Ostatnio wypomnial mi, ze szkoda ze na niego nie poczekalam jak chodzi o cnote ale mnie kocha . Powiedzialam mu ze niech sobie idzie i szuka dziweicy - najlepiej w szkole sredniej !! Nie odzywamy sie do siebie :-(

Gość żniwiarz
jak suka nie da to pies nie weźmie ot cała prawda

dobrze powiedzialas, huj mu do tego z kim wczesniej spalas. moj facet obecny zanim sie poznalismy pare lat temu skorzystal z uslug prostytutki pare razy, moze mi sie to nie podobalo za bardzo, ale to bylo dawno i mnie nie dotyczy, a ze on ma spory poped to musial sobie ulzyc.

Gość nie dziwie sie mu

Przez klopoty z netem zalozylam 2 takie same tematy, przepraszam ale przezywam to wszystko za bardzo .

Gość 30-letnia_DZIEWICA
Nie szanujecie swoich d00palkow i cip00szek to i tak potem macie na starość.

Tak sama dalam -wiem , a ty 30 letnia dziewica moze juz strac ta cnote nie czekaj na ksiecia bo jeszcze do starosci tak bedziesz trwac z ta blona i dziewica umrzesz . Chyba ze jestes aseksualna ?

Gość a prawiczki chca dziewice

Gość papryczkachiliii
ojaa;D "skorzystał z usług prostytutki" haha;D to dopiero porażka, być z kimś takim.

Gość oboje sie wykorzystaliscie
wiec nie zwalaj na bylego, po prostu ten aktualny ma zryty beret i osobiscie pogonilabym takiego buraka z zycia na zawsze. Chcesz byc z debilem, taka jestes zdesperowana?

Gość daj mu poruchać w rajstopach
odechce mu się dziewic do usranej śmierci

Gość moj facet mial tyle typiar
ze nawet nie chce o tym myslec :/ W burdelu tez był;/ Nie musial mi mowic.... sama podejrzewalam, zapytalam i nie zaprzeczył:/ A do mnie jak kolega powie zwykle czesc to wyzywa mnie od kurew:/ Faceci to pojebańce naprawde.

świetny styl pisania, a ogóle to fajnie się czyta :) i rewelacyjne drugie zdanie: Byly chlopak mnie wykorzystal ,w ogole to stracilam z nim cnote i bylam wtedy pod wplywem alkoholu niestety. Byly chlopak mnie zostawil. :D

Gość hahahaha to z rajstopami
dooobre!!! :D

Gość dla prawiczka tylko
dziewica

Gość atycommmmm
a tobie nie jest przykro ze nie jest twoim jedynym?? mi przykro ze mialam kogos przed moim mezem, jemu tez i niemam do niego o to zalu

Gość atycommmmm
ja sama to powiedzialam pierwsza ze zaluje, on powiedzial, ze szkoda ze troche wczesniej nie poznalismy sie, ale tego nie wypomina, a ja jestem jego jedyna, poznalismy sie jak mielismy po 18 lat

Gość do atycommmmm
czemu uprawialas seks przed 18stka?

Gość ludzie czy wam calkiem odwala
??? temu przykro ze mial kogos wczesniej, tej przykro ze miala , nie macie czym sie martwic wiec na sile szukacie? poczekajcie jak was zdradzi, okradnie, zostawi lub zarazi, wtedy bedziecie miec na co narzekac. A na razie to wyszukujecie z d.. problemy, chyba nie nadajecie sie na zwiazki z takim sianem we lbie.

Gość do ludzie czy wam calkiem odwa
dla niektorych to jest bardzo wazne