Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ahonenka23

gdy facet mieszka u dziewczyny

Polecane posty

Moj problem jest taki ze facet u mnie mieszka jakies poltorej roku i pomimo tego ze dwa razy wiecej zarabia to nie dorzuca sie do rachunkow i zadko pomaga w domu,czasem tylko zrobi jakies zakupy albo za cos zaplaci ale wtedy oddajemy mu pieniadze i on je bierze.Doskonale wie ze jest teraz problem z pieniedzmi w domu ze nie ma za co placic rachunkow to on kupuje sobie konsole za 1200 zł!! albo jak kolezanka zapytala kiedy sie zareczy my to powiedzial ze on nie ma na to pieniedzy bo musi najpierw kupic sobie motor i inne rzeczy.Co robic pomozcie!!!

Gość nafnafnaf
Półtora roku mieszka i dopiero teraz zauważyłaś, że nie dorzuca się do rachunków? Nigdy z nim o tym nie rozmawiałas? Dżizas :O

wywalić ot co- nie zrywac tylko wywalic - powiedz mu ,z e nie masz kasy na utrzymywanie pasozyta i już

to wystaw mu walizki za drzwi...prbem z głowy

Mnie bardziej niż zachowanie faceta dziwi Twoja postawa, że sobie na coś takiego pozwoliłas :O Facet swoją drogą niezły cwaniaczek...

Mnie dziwi to, że nie ustaliliście zasad zanim się wprowadził. Trochę to dziecinne, a rozumiem, że macie trochę więcej niż po 15 lat :O

Gość piczka samuela na ł
Po co go trzymasz, toż to pasożyt!! O Chryste Panie .

Gość osz sie bedzie dzialo
dupka masz a nie faceta

Gość wygodnie mu i tyle
wszędzie indziej musiałby sie sam utrzymywać oraz płacic za jedzenie, znalazł frajerów/rkę, ktorzy go sponsorują :D też od niedawna mieszkam z chłopem, od trzech tygodni, mam małe mieszkanko, gdyby mi zaczął jakieś graty znosić do domu (konsola)lub brudził juz dawno by z chałupy wyleciał, albo wcześneij umarłby z głodu gdyby nie robił regularnych zakupów zywieniowych i nie gotował obiadów wczseniej kilka lat mieszkałam z innym ale rzadko bywał w domu, to też nie było problemów tego typu bo to było takie mieszkanie na pół gwizdka, ani za duzo nie zjadł ani nei nabrudził a w koncu wyleciał z chałupy :D