Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez jaj

zapomniane tabl-plamienie

Polecane posty

Gość bez jaj

Witam drogie panie, biorę tabletki prawie 2 lata, nieraz zapominałam brac, brałam po dwie i ok było. Natomiast teraz zapomniałam (aż wsyd się przyznać{za co pewnie mnie zjedziecie}) trzech, dzisiaj je łyknęłam. coś mnie dziwnie brzuch pobilewał, tak okresowo i troche piersi, idę do łazienki a tam lekko czerwono..... i co dalej ? dokończyć opakowanie ? czy je przerwać ? jak przerwać, to kiedy zacząć od nowa przyjmować tabletki ??? :(

dokończyć opakowanie. współżyc z zabezpieczeniem dodatkowym. następne zacząć zgodnie ze schematem, albo połączyć opakowania, zależnie z którego tygodnia były te zapomniane pigułki. w terminie przerwy (niezależnie od tego czy ją zrobisz czy nie) zrobić test ciązowy.

Gość bez jaj
fru dzięki, bo już spanikowałam... masakra

Gość ho ho ho
jak można zapomnieć o 3 pigułkach? zmień je na plastry albo krążek, bo widzę, że masz spore problemy z pamięcią, skoro piszesz, że zapominałaś już o pigułkach.

Gość bez jaj
można, zajmiesz sie czyms, i już, a jak o tego dochodzi zapierdziel w pracy i mnóstwo rzeczy na głowie, to juz zupełnie

Gość Pigułaaaa...
To tym bardziej zamień na plaster/krążek, albo raz na 3 miesiące domięśniowe, bo też takie są (a nie szkodzą na wątrobę i żołądek). Poza tym.. jeśli zapomnisz aż 3 tabletek, to nie powinnaś brać ich na raz z tego co wiem... bo sobie rozwalisz system hormonalny..

Gość lulek podkoszulek
to ja tez mam pytanie, skomplikowane dosc. nie wziełam jednej tabletki, ale nie wziełam jej wcale, bo chyba mi wspolokatorka figla chciała spłatac :/ bardzo smiesznego zreszta... nastepnego dnia wziełam nastepna tabletke juz zgodnie z planem (a nie 2 jak tu piszecie). z tego odstawienia dostałam okres/plamienie. współzyłam jakis tydzien/poltora po zapomnianej tabletce bez zabezpieczenia. pytanie to chyba wiadomo ;)