Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZalamanyZnerwicowany

Pechowiec...

Polecane posty

To jakis koszmar. Cala noc nie spalem a teraz istny klebek nerwow. Wczorejszy wieczor zapowiadal sie tak pieknie...umowilem sie z pewna dziewczyna z netu na randke wszystko pieknie :( skoczylismy cos przekasic pozniej troche potanczyc no i odprowadzalem ja do domu i cos mnie napadlo chcialem ja poniesc na rekach troche wiec niewiele myslac chwycilem podrzucilem i zaczelismy sie krecic..byla zachwycona tyle ze oczywiscie w Polsce chodniki pozostawiaja wiele do zyczenia wlazlem w jakas dziure i sie potknalem nie bylo szans zeby nie grzmotnac tylko tak nieszczesliwie ze dziewczyna uderzyla twarza i wybila sobie zeby ... ;/ pojechalismy do szpitala ucieklem zanim przyjechali jej rodzice a teraz to nie wiem co mam zrobic. Chyba sie pod ziemie zapadne.

Gość żniwiarz
hahahaah dobre na pierwszej randce wybijasz zeby a na drugiej co robisz????????

Gość Khija
Oj chłopie no nie zazdroszczę Ci hehe.:)

Gość lucian B
bedziecie mieli co wspominac jak wam wypali :):)

Gość lucian B
zapierdalaj z bukietem kwiatów do niej w podskokach !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Alicja z brzeszczy
jako kobieta radze idz do niej przeproś, jak sie dobrze bawiliscie to powinna wybaczyć. nie ryzykujesz nie masz

Kwiatow....ja sie boje ze jak tam pojde to jej ojczulek pozbawi mnie nie kilku a wszystkich zebow. Jakies pieniadze moze wezme ze soba ... sam nie wiem co mam robic.

Gość gwoli wyjasnienia...
a to przednie te zeby?

Gość lo lo lo lo lo
przede wszystkim zlozcie sprawe do sadu(serio)jesli chodnik pozostawia wiele do zyczenia.I to biegiem.W Polsce to jest malo praktykowane ale na zachodzie to jest sprawa do wygrania-powinna miec pokryte koszty leczenia z leczeniem protetycznym wlacznie.Poa tym naleza jej sie peniadze za bol poniesiony w zwiazku z przewroceniem sie i nastepstwami tego.

Gość Khija
Może lepiej do niej zadzwoń to sprawdzisz czy będzie chciała wogóle z Tobą gadać.

Gość Khija
Trzymam za Ciebie kciuki i nie martw się wypadki chodzą po ludziach i nic na to nie poradzisz.A mnie się wydawało ,że ja mam dzisiaj zły dzień hehe:):):)

Gość jeśli to nie prowokacja
to masz straszny niefart :o teraz badź mężczyzną i stań na wysokości zadania, ponieś wszystkie ewentualne konsekwencje, jeśli jej ojcie wybije ci zęby to trudno, skoro dziewczyna może byc bezzębna to ty tym bardziej, ją też bolało i cierpiała, zresztą na pewno ma inne, dodatkowe obrażenia, idź tam, przepraszaj, zaproponuj wszelką pomoc takze finanasową jeśli masz taką możliwosć, opiekuj się, poświęcaj swój czas i uwagę, to wszystko jeśli jesteś meżczyną i ci zależy jeśli jeses miękka fają, wystraszyłeś się i ci na niej nie zależy, to siedz dalej ukryty w mysiej dziurze i się modł aby jej rodzice cie nie odszukali

Gość skadi
nie wierze, ale masz fajne poczucie humoru...