Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaya gaya

co sądzicie o imieu Matylda?

Polecane posty

Gość pralinka w czekoladzie
kobieto, nie zmienie zdania choćby nie wiem co-to imię jest wstrętne i nie chce nazwać tak dziecka! mam problem z mężem bo on sie upiera a ja już nie mam siły mu tłumaczyć

Gość andziak5
a co on jest dzieckiem czy co,że nie rozumie? a może to imię jego byłej i może dając tak dziecku na imię chce jej dać znać,że myśli o niej i pamięta ciągle? bo innego wytłumaczenia ja nie widzę,coś dziwne to,że ty nie masz nic do gadania,on uparty jak osioł a ty oświadczyć musisz stanowczo,że nie podoba Ci się i już,po co mu tłumaczysz i przekonujesz go godzinami?on myśli,że Cię przekona

no uparł się bo mówi ze wg niego to najpiękniejsze imię kobiece i zawsze marzył by jego córka tak się nazywała i nie zrezygnuje z tego marzenia o Matyldzie:O

Gość wiem co znaczy
jak sie ktos uprze na imie, bo sama sie uparlam.Dla mnie Matylda to obrzydliwe imie i wsrod mojego otoczenia wszyscy maja takie zdanie.

no w moim otoczeniu też wszyscy tak uważają, ale do niego nic nie dociera. a na jakie imię Ty sie uparłaś?:)

upup

tj u mojego brata. uparł się na Mikołaja i już (uwielbia te książkę o Mikołajku) bratowa walczyła, ale cóż. jak będzie córka, będzie jej wybór:)