Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaya gaya

co sądzicie o imieu Matylda?

Polecane posty

Gość pralinka w czekoladzie
miałyśmy gadać o imieni Matylda a nie Marieccie Żukowskiej:P

te marne seriale to dla ciebie showbiznes. osz kurwa. dorośniesz zrozumiesz. póki co masz prawo te gówna oglądać

to ja już sie wypowiedziałam. choć fajnie by było jakby autorka podała jakie imiona jej się podobają

nie wiem wszystkiego, bo ciągle mam dylemat:O jak mam mężi wytłumaczyć zęby dał sobie spokój:O

jakie mi się podobają?ok, więc: Natasza, Blanka, Iga, Kornelia, Kaja...no dużo mi się podoba, ale te mi teraz przyszły do głowy:)

no pytam się bo nie mogę go przekonać....już siły nie mam:O

Masz dobry gust :) Natasza ślicznie tak jak Natasza Urbańska:) Blanka bardzo ładnie tak jak Blanka Winiarska Iga jak Iga Wyrwał (bardzo ją lubie) Kornelia nie podoba mi się Kaja - lepsze Maja

a jemu żadne z twoich nie pasują? a próbowałaś namówić, żeby chociż matyldę dał jako drugie imię??

a Ty zawsze imiona kojarzysz z celebrytami?:O po co? ja na to w ogóle nie patrze, imie ładne albo nie i tyle. po co dorabiasz do tego ideologię?

no próbowałam a on że ma być Matylda i koniec bo tylko to im ię mu sie podoba:O juz nie mam siły mu tłumaczyć...

Gość grazynka -
Matylda to bardzo ladne imie :-) ... przynajmniej dla mnie :-)

to jak już nie ma rady na inne, to daj tę matyldę, a nadrugie, któreś z twoich

Gość pralinko
Opamiętaj się! Kto będzie rodził dziecko?Ty,czy Twój mąż? Dlaczego to Ty masz przekonywać i błagać jego,skoro Ci się imię nie podoba?Nosz zaraz pęknę ze śmiechu! Czy to Twój pan i władca? Wiesz przecież,że jest milion pięknych imion,wybierz te,które Ci się podobają,pokaż mu,wybierzcie wspólnie,a nie,że tylko on ma coś do powiedzenia,bez przesady

Gość Fanko Doduni
A dlaczego Tobie imię Matylda się nie podoba? Przecież w szołbiznesie :O jest Matylda Damięcka-----nooooo teraz to na pewno Ci się imię spodoba dziecinko :D

Gość hehhehe
kciukiem jesteś super :D

Gość nazwij dziecko X
a jak mu przejdzie ta Matylda,to sobie wybierzecie inne,tylko szybko,bo jak ona dorośnie i będzie musiała na to "Iks" reagować,to Was ukatrupi

Gość mnie się bardzo podoba
z dzieciństwa pamiętam książkę o dzielnej i rezolutnej dziewczynce Matyldzie. Mężowi niestety się nie podoba dlatego nie mam co liczyć na małą Matysię.

Gość pralinko
Tobie przede wszystkim musi się to imię podobać,uważam,że jeśli chodzi o takie sprawy to jedno z rodziców nie ma prawa(!) dać na imię dziecku patrząc tylko na swoje upodobania,ja zawsze konsultowałam imiona dzieci z mężem,te,co mu się podobały odpadały,a ostatecznie decyzja należała do mnie

Gość hehehhe
Fanko Doduni,powiedz mi,ile masz lat? Bo myślałam,że jest to forum dla dorosłych kobiet Niesamowita jesteś,nic dziwnego,że jesteś fanką Dody,może Cię urażę,ale powiem Ci,że tak prostej osoby jak Ty nigdy jeszcze nie spotkałam,jeśli to jest spowodowane wiekiem,to mogę zrozumieć,ale jeśli Ty po prostu wkręcasz wszystkich....Jakoś wierzyć mi się nie chce,że istniejesz naprawdę :O

Gość hehehhe
Obyś nigdy nie zapragnęła mieć dzieci,bo jeśli jakaś osoba o imieniu Wielkiebezmóżdże osiągnie coś w szołbiznesie,to Ty niezwłocznie tak nazwiesz swoje dziecko

Gość hehehhe
jeszcze jedno fanko,popularności nie zdobywamy wraz z nadanym nam imieniem

Gość pralinko
wypieprz go z łóżka,jak Cię nie chce słuchać

kciukiem, ale ja nie chcę żeby ona nazywała się Matylda:O skrzywdzę dziecko tym imieniem...

Gość pralinko
Trudno mi Cię zrozumieć,naprawdę...Nie podoba Ci się imię i już w czym problem?Nie słuchaj innych,którym się podoba,Ty jesteś matką w końcu

Gość pralinko
wydaje mi się,że jesteś bardzo niepewną osobą i szukasz potwierdzenia swoich obaw,zamiast wsłuchać się w siebie...Gdyby wszyscy na tym topiku twierdzili,że to imię jest super,Ty prawdopodobnie byś się zgodziła z mężem,aby dziecku na imię dać tak,jak on chce.Swoje zdanie uzależniasz od opinii innych.Powinnaś starać się zmienić swoje nastawienie,aby w przyszłości Twoje dziecko miało w Tobie oparcie,podejrzewam,że po urodzeniu dziecka dojrzejesz do tego...