Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaya gaya

co sądzicie o imieu Matylda?

Polecane posty

Gość gaya gaya

mąż się upiera, ale moim zdaniem jest koszmarne:O

Maja ładniejsze. ------------------------------ Majka w ciąży z Michałem, ciekawe co zrobi Ola? Ja tam jej kibicuje... W klinice, Mikołaj jest zaniepokojony awanturą, której był świadkiem. Podstępem zmusza dr Kowalewską do przyznania się do pomyłki. Niestety dr Kowalewska ukrywa przed Mikołajem nazwisko Majki. Ciąża Majki staje się tematem plotek. Ich przyczyną są tajemnicze ogłoszenia o treści "Samotna kobieta w ciąży poszukuje ojca swojego dziecka". Telefon Majki urywa się od głupich telefonów. Aleksandra, w swoich poszukiwaniach matki zastępczej, staje się ofiarą oszusta. Wkrótce, wraz z Michałem, dowie się również o pomyłce w klinice i tajemniczej kobiecie, która może być matką dziecka Michała. więcej tutaj http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/122485 1_3

Gość tikitakii
sliczne:)

Matylda brzmi jak wielka baba i kojarzy się z Klotylda... czyli taka wielka, gruba baba.... Lepsze Majka --------------------------------------------------------------------

Gość gaya gaya
pewnie, ze Maja ładniejsze a on się czepił tej kobylastej Matyldy:O

Gość penelopa pomponia
Mnie się imię Matylda bardzo podoba, a Maje i Zuzie to już jakaś plaga! Mąż dobrze radzi, ale w końcu mamie też imie musi się podobać, może znajdziecie jakiś kompromis:)

Gość pralinka w czekoladzie
ale on nie chce dać się przekonać...uważam, ze skrzywdzę córkę tym imieniem, to samo mówi mi rodzina i znajomi a do męża żadne argumenty nie docierają:O

to też ja, tylko zostal mi nik z innego topa:)

tutaj widzę większości się podoba...nie rozumiem zachwytów:O jest takie kobylaste...

Gość tikitakii
Maja,Zuzia,Zosia,Nadia to niestety nieładne,a na pewno oklepane imona. Sama swojej coreczce dam albo Matylda albo Weronika , Lilianna.

Gość tikitakii
Autorko najwazniejsze zeby Wam sie podobało. Jakby mi ktos wmawial,ze mam dac córce Zuzia na imie czy JUlia bo takie sliczne,w ZYCIU BYM NIE DALA:)

idz już dziecko stąd. twoje zdanie jest gówno warte skoro oceniasz imiona tylko na podstawie swoich ideałów i sezonowych gwiazdek:O

Gość gość
Mi się nie podoba jakieś takie ciężkie jak dla mnie :D

Gość Matylda sliczne jesli chodzi
o film Leon Zawodowiec... uwielbiam go i te imie dzieki niemu mi sie podobaaa

Gość heńńka
Mnie sie ani jedno, ani drugie nie podoba. matylda to dla mnie rozmemłana baba z cycami do pasa i tuzinem dzieci dookoła spódnicy. Maja jest tak oklepane, ze aż mdli.

nie znamnikogo o naazwisku marietta żukowska. no i faktycznie gwiazdy jak cholera.

No a jednak: 2003-2005 Sprawa na dziś jako Alicja Trzelczyk, napastniczka w banku 2004 Kryminalni jako Monika Jastrzebska 2004-2009 Pierwsza Miłość jako Joanna Nowicka, sekretarka 2006 Bezmiar sprawiedliwości jako Dominika Łukińska 2006-2009 M jak miłość jako Marzena Sadowska 2008 Londyńczycy jako Maria Rost 2008 Nieruchomy poruszyciel jako Teresa Szyman 2008 PitBull jako Edyta 2009 Generał jako Alicja Iwańska 2009 Generał - zamach na Gibraltarze jako Alicja Iwańska 2009 Londyńczycy 2 jako Maria Rost 2009 Nigdy nie mów nigdy jako Ewa, współpracownica Amy 2010 Majka jako Aleksandra Duszyńska, żona Michała 2010 Ciacho jako Ela

Gość wertyu
Mi sie podoba Maja i tak nazwę swoją córkę. Oklepane jest owszem ale na kafeterii ! W moim otoczniu nie ma żadnej Maji a mieszkam w Gdańsku. Także bez przesady. A co do matyldy - nie podoba mi się.

Nagrody i wyróżnienia: 2006 - Brylant "Dziennika Łódzkiego" za najlepszy debiut w "Blasku życia" na scenie Teatru im. Jaracza (na trzecim roku studiów) 2006 - Złota Maska dla najlepszej aktorki za rolę Isobel w przedstawieniu "Lew na ulicy" w Teatrze im. S. Jaracza 2006 - Grand Prix za rolę Nonny w przedstawieniu "Gąska" N. Kolady (PWSFTviT w Łodzi) na XVI Międzynarodowy Festiwal Szkół Teatralnych w Brnie 2006 - nagroda dla najlepszej młodej aktorki za rolę Isobel w przedstawieniu "Lew na ulicy" na 5. Festiwalu Prapremier Teatralnych w Bydgoszczy 2006 - nagroda za najlepszą kreację żeńską za rolę Isobel w przedstawieniu "Lew na ulicy" na XXXVI Jeleniogórskich Spotkaniach Teatralnych (Jelenia Góra) 2007 - nagroda im. Andrzeja Nardellego za rolę Isobel w „Lwie na ulicy”