Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze jest ktoś trzeci

odbijamy czy nie odbijamy ?

Polecane posty

Siema, mam problem natury moralnej, otóż od kilku miesięcy miałem nadzieje zejść się ze swoją byłą i powiedziałem sobie dość. Koniec tematu, zamykam ten rodział w życiu, a powiem, że był nie którtki dla osoby 26 letniej, mianowicie 5 lat. Uważam, że jestem atrakcyjny dla kobiet, pracuje w środowisku gdzie jest ich o wiele wieciej niż facetów, wiekszość to mężatki, są też panny i w związkach, przebierać wybierać. Jest jedna, która mi się podoba, zaproponawałem jej spotkanie :D zgodziła się, dzisiaj przyszła do mnie na kawę, wypiliśmy ją zjedliśmy ciastko, miło się rozmawiało, widzę, że jest zainteresowana, wieczorem chyba pójdziemy na piwo, problem w tym, że ma faceta :D

Gość kevin sam w warszawie
nikt ja na siłe nie trzyma, ale wiesz jak z tamtym tak postepuje to kto wie jak juz znia nie bedziesz to ona znów z kims innym nie bedzie tak sie spotykać - tak z autopsji :(

Gość kevin sam w warszawie
kurwa co ja napisałem sam nie wiem

Gość ja nie wierze wlasnym oczom
no dobrze napisales, bo tak samo mysle

Gość wzielam sprawy w swoje rece
Pobzykaj sobie i rzuc!:D:D

kevin wszystko zrozumielismy:D:P

narazie idziemy na piwo, co dalej nie wiem ale tak sobie myślę, że jak by była szczęśliwa w swoim związku to by odrazu ucięłą temat :D

Hahaha tak sie nie robi, nie jest szczesliwa to niech zakonczy zwiazek:DBzykac jej sie pewnie chce, ma na Ciebie ochote:D:P

Gość dsfewr
odbijaj

Gość ja nie wierze wlasnym oczom
moze potrzebuje chwilowej odmiany

Gość porąbaniec klasyczny
to samo zrobi jak bedzie z tobą-zastanów sie, albo bzykaj ją co mnie to obchodzi:)

Powiem wam coś, miałem zajebstego doła jak mnie ostatnia panna rzuciła, tak się miotałem przez 4 miechy nie wiedząc co ze sobą zrobić, zaczałem chodzić na basen :) zająłem sie swoją firma, pracą mój ziomek powiedział mi: "STARY, daj sobie spokój z tamta panna, masz wszystko dobra prace swoja firme jesteś przystojny, laski beda sciagac majtki przez głowe, ..." jak będzie ze mna to raczej nudzić szukać przygód nie bedzie chciała :D