Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

Zazdroszczę plastikowym laskom

Polecane posty

Gość hayley......
zacznij jeszcze machac rekami i w ogole

Gość Wypizdrzony Lalus
a dlaczego to takie zle i pietnowane, gdy ktos poleci na przyslowiowa dupe? atutem jednych jest intelekt, atutem innych cialo, jeszcze inni maja oba te atuty, a pozostali nie maja zadnego :) w czym problem? kazdy moze znalezc cos dla siebie :) dlaczego ktos inteligentny moze uzyc swej inteligencji wobec kogos mniej inteligentnego, a ktos silniejszy nie moze uzyc sily wobec slabszego? hej, czlowiek jest istota rozumna i korzysta z bezkrwawych rozwiazan, ale czym mozna usprawiedliwic uzurpowanie sobie prawa do jednego tylko sposobu rozwiazywania konfliktow?

Gość ja wiem ze i tak mi nikt nie u
uwierzy ale napisze o moje kolezance, studiujemy prawo :D juz konczymy bo to 5ty rok i kolezanka jest typowa opisywana przez was solara i musze przyznac uderzajac sie w piers ze gdy 1szy raz ja ujrzalam na 1szym roku pomyslalam: co za pustak! co ona tu w ogole robi?! bo bardzo sie z tlumu wyrozniala-mega obcisle panterkowe legginsy i dekolt do pepka, do tego tona bizuterii,ostry makijaz i ogolnie bardzo drapiezny look. Ludzie sobie z niej non stop zarty robili! anegdoty o niej krazyly po wydziale a dzis...dzis sie z nia przyjaznie :) okazala sie bardzo mila i madra dziewczyna, czesto jak razem w chodzimy na egzamin ustny to jestem naprawde pod wrazeniem jej elokwencji....i widze sama jak ludzie oceniaja ja po wygladzie a potem jest wielkie zaskoczenie gdy zacznie cos mowic, bo mowi madre rzeczy ;)

uwierzy ale napisze o moje kolezance, studiujemy prawo juz konczymy bo to 5ty rok i kolezanka jest typowa opisywana przez was solara i musze przyznac uderzajac sie w piers ze gdy 1szy raz ja ujrzalam na 1szym roku pomyslalam: co za pustak! co ona tu w ogole robi?! pamiętam moje pierwsze kolokwium, miał być pogrom i rzeczywiście był, i moją ulubienicę przez 5 lat się kochałyśmy :) - to Ty zdałaś? Eeee, to bajki były, że trudno lol

Gość hayley......
haha -___-

Gość hayley......
wysokie stanowiska phi

Gość kjno
a ja mam czarne wlosy z natury, przyjda wakacje opalae sie to bedzie znaczy ze bede wygladala jak taki tani , tandetny lachon ?;/

Gość jacobs
to już na prawie nie trzeba odpowiednio ubierać się? Za moich czasow faceci musieli na większość zajęć przychodzić w garniturach a dziewczyny w garsonkach

Gość hayley......
trzeba miec motywacje no nie?:P

Gość Wypizdrzony Lalus
plytke myslenie? no ok ale czy zawsze i wszedzie mamy myslec gleboko? :) gdybym myslal gleboko nigdy nie podszedlbym do kobiety i nie zagail, gdyz wczesniej musialbym przeprowadzic glebokie rozwazania i analizy :) gust jest sprawa indywidualna, ja uwazam, ze potrafie w pewnym stopniu odroznic kicz od czegos stylowego, ale szczerze powiem, ze nie rozumiem przekazu projektantow mody np. dlatego nie oceniam. moze mi sie nie podobac zloty kozaczek, moze mi sie nie podobac polski hip hop, moga mnie smieszyc dzieciaki pozujace na metali/emo itd ale to jest ich forma wyrazu, potrzebuja identyfikacji i przydzialu do jakiejs grupy no i niech sobie manifestuja swoja przynaleznosc :) ok, generalnie mozna powiedziec, ze tzw. solarowy sa glupie, ale co z tego? sa to sa, i niech sie ubieraja jak chca :) dlaczego was to boli? :)

Gość Wypizdrzony Lalus
poza tym swiat potrzebuje ludzi zarowno na wysokich, jak i na niskich stanowiskach :) potrzebuje glupcow i medrcow, potrzebuje solarowek, inteligentnych myszek i przebojowych kierowniczek. tak samo jak pakerow, okularnikow informatykow i normalnych kolesi. cieszmy sie z roznorodnosci tego swiata bo mamy o czym rozmawiac :) licho by bylo, gdyby wszystkie panie byly piekne inteligentne i stylowe (no moze nie az tak licho hehe) a wszyscy panowie wysportowani, inteligentni i przystojni :D snili o tym nazisci a przed nimi wielu innych ludzi zajmujacych sie eugenika np.

Gość wszechwiedzaca...
pograza mnie smutek i cierpienie na tym swiecie, wszystkie wojny, chamstwo i glupota, generalnie wszystko, wiec nie bede miec nigdy motywacji do stanowisk ;/

Gość inteligentna kobieta z klasą
wie, jak sie ubrac, w zaleznosci od sytuacji, w czym wyglada dobrze i elegancko, ma swój styl, wie, co jest dla niej zdrowe, wiec nie mowcie, ze platikowe solarki to intelektualistki...

Gość Wypizdrzony Lalus
wszechwiedzaca... i bardzo dobrze, zyj w zgodzie z wlasnym sumieniem. niestety cecha ludzkiej natury jaka jest rywalizacja, ktora nam zostala z czasow gdy musielismy walczyc jako gatunek o przetrwanie, u poczatkow naszych dziejow dzialala na nasza korzysc, natomiast teraz chyba zaczyna dzialac na nasza zgube :) mozna to przezywac wewnetrznie, a mozna probowac bic glowa w mur. tak czy siak trudno sobie wyobrazic mozliwosc uleczenie raka ktory toczy ten swiat. musialoby chyba dojsc do unicestwienia czlowieka :(

Gość wszechwiedzaca...
och jak mi zle :o

Gość wszechwiedzaca...
trzeba zniszczyc raka w zarodzcu :o

Gość Wypizdrzony Lalus
inteligentna kobieta z klasą wydaje mi sie, ze naginasz w druga strone. poza tym ok, pani Kazia Szczuka moze sie ubrac gustownie i elegancko i byc wielka intelektualistka, ale co to kogo obchodzi skoro nie dysponuje inteligencja emocjonalna i my przeorany czerep? akurat te solarki to jest baaaaardzo jaskrawy temat :) dlaczego nie porownamy ich z intelektualistkami ktore cos probuja robic i sa na tyle inteligentne, ze nie zwracaja uwagi na odzienie? czy to nie bylaby oznaka prawdziwej madrosci? nie odzienie mnie zdobi a moj intelekt? wiec Twoj przyklad jest po prostu zlotym srodkiem a nie antagonizmem do porownania z solarkami!

Gość wszechwiedzaca...
czemu Bog dal nam wybor, i stworzyl dobro i zlo, nie powinno tego byc, a tak to musimy meczyc sie i szlajac po sklepach monopolowych w poszukiwaniu utraconego szczescia :o

Gość Wypizdrzony Lalus
a szczescie to coraz drozsze i tak czy siak mimo swej wszechwiedzy wpisujesz sie w ten konsumpcyjny krajobraz

Gość wszechwiedzaca...
chyba mam rozdwojenie jazni :o

Gość inteligentna kobieta z klasą
wypizdrzony - ok , inteligentna kobieta moze byc ponad ciuchami i wygladem, moze wybrac mieszkanie w beczce, ale plastikowe nie sa ponad ciuchami - to ich zycie, poswiecaja mnostwo czasu a wychodzi im to rozpaczliwie. Skoro tyle nad tym pracują a nie potrafia wypracowac wlasngo stylu chocby, nie uwazam je za inteligentne.

Gość Wypizdrzony Lalus
inteligentna i z klasa ;) tu nie chodzi o mozliwosc wyboru, ja po prostu chcialem zaproponowac mnie jednostronne porownanie :) skoro bierzemy na tapete kobiety pozbawione inteligencji, to wezmy tez kobiety pozbawione piekna cielesnego... mowisz ze inteligentna kobieta jest ponad ciuchami i wygladem - a ja odpowiadam, ze plastikowa jest ponad inteligencja :) jej wystarczy plastik :) one owszem wypracowaly swoj styl - biale kozaczki, zlote torebki itd. jest im z tym dobrze a wiec mi jest tez dobrze - lubie jak wszystkim jest dobrze :) ja tez nie uwazam ich za inteligentne ale ciesze sie, ze takie sa, bo gdyby wszyscy byli inteligentni i piekni to nie wyroznialbym sie ani inteligencja ani wygladem a tak moge karmic swoj egoizm ;)

Gość do Souillac
ale ty mialas kilku partnerow i uprawialas seks analny. niejedna solara ma skromniejsza przeszlosc i tyle na sumieniu nie ma

Gość 30-letnia_DZIEWICkA
sztuczne laski malowanki jak i koksiarze to ostatni sort . . . cedzienie po IQ to się zwie . . .

Gość krakowianka19
nie musisz być plastikową barbie żeby facet się za tobą obejrzał. na mnie się gapią nawet jak ide do sklepu po bułki :P wystarczy ładna buźka, "zdrowa" figura i uśmiech na twarzy, no czasem aż mi głupio :)

Gość nmjklghdchfghfdghhbhmkh
Wypizdrzony Lalus mam takie pytanko, miales kiedys cos do czynienia z psychologia? ;)

Gość kamila_._
krakowianko nie chodzi o to ze za nami się nie oglądają, tylko o to, że za solarami oglądają się wszyscy. za tobą się na pewno wszyscy nie ogladaja:P