Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

Zazdroszczę plastikowym laskom

Polecane posty

zazdroszczę im tego, że mimo że wielu facetów zwyczajnie się z nich śmieje, to jednak wielu się podobają, poza tym każdy facet się za nimi obejrzy na ulicy, poza tym nie jestem taka chuda jak one ;] jedyne czego im nie zazdroszczę to twarze i włosy, ale kurcze dlaczego nawet jak taka lafiryndka ma brzydszą twarz ode mnie to i tak więcej facetów się za nią ogląda, no dlaczego? jestem zazdrosnaaaaa!!

Gość hayley...
no dlaczego?

Gość hayley...
DLACZEGO?

Gość hayley...
moze dlatego ze przypominaja dmuchane lale z ktorymi sie tak ruchaja

Wy przynajmniej nie macie problemu z wyglądem Waszych twarzy po zmyciu makijażu, a solarki często po zmyciu tego wszystkiego nie przypominają siebie wcześniejszej:P

Gość hayley...
':D' zabije

ja uwielbiam krótkie obcisłe wydekoltowane sukienki w panterkę plus długie kozaki plus złoty pasek plus dużo różnej biżuterii plus brokatowe tipsy zapomniałaś dodać, że włosy w ilości mini, a długości maxi

Gość hayley...
ja nie mam nic do nich, ich glupota napawa optymizmem

Gość hayley...
nie pisze ze sa wszystkie glupie, ale glupi styl maja

i opisze ci dokładnie buciki,które ostatnio sobie kupiła:P "wiesz kupiłam sobie ostatnio takie buciki, czarne, tutaj z takim guziczkiem, a tam z kokardką, i tutaj mają taki srebrny zameczek" :P:P:P

Gość hayley...
no chyba was pogrzalo

Gość panna marzanna
każda osoba może pójść na solarium - nie problem w solarium, każda może założyć różową torebke - nie problem w torebce, każda może założyć kozaki nawet z czubem i też nie problem w kozakach, każda może przedłużyć włosy, utlenić i td , ale nie każda musi wyglądać jak zdzira, problem w tym, że tzw."tapeciary" nie umieją dobrać stroju do swojego typu urody, a nawet nie potrafią dobrać do siebie koloru włosów - dlatego qwygladaja jak sztuczne lalki, bo wszystko razem wziete, a zle dopasowane, daje efekt do kitu. Oczywiscie polowa spoleczeństwa uważa, że są zadbane, nie widzą tego, że to nie zadbanie tylko cwane "zrobienie siebie".

Gość Wypizdrzony Lalus
Artefakt Diabła jestem pod wrazeniem zdjecia taka gotycka pani ach pieknie

Gość hayley...
one sa takie GAY

u mnie na roku były takie egzemplarze i naprawdę b. inteligentne, miło było patrzeć na reakcję zaskoczonych ludzi - w mojej ocenie głupszych generalizowaniem można sobie szybciej zasłużyć na miano głupiego pustaka niż spaloną skórą :P zwłaszcza gdy średnio mądra, a do tego nieatrakcyjna, kobieta wyśmiewa się z takiej piękności trza być ostrożnym miast inteligencją można się wykazać zazdrością

Gość panna marzanna
-----UWAGA----- widzę, że tak krytykujecie panny "landryny" a pogląd na zdrowie i urodę macie do bani ! piszecie TIPSY wyglądają dobrze, ale na zadbanych kobietach hahahah czemu nie napiszecie, że przedłużane tlenione włosy wyglądają dobrze na dobrze ubranych zadbanych kobietach ? bo to juz nie zadbanie !! to samo z tipsami ! ludzie przejżyjcie na oczy !TIPSY AKRYLE NIE OZNACZAJĄ ZADBANIA !!! ZADBANA TO JEST KOBIETA Z WŁASNYMI PAZNOKCIAMI-ŚLICZNIE OBCIĘTYMI, PRZYPIŁOWANYMI , ZDROWYMI I ODZYWIONYMI -TO JEST ZADBANIE !!! A NIE SZTUCZNY PLASTIK !!! nawet zajebiście dobrze ubrana kobieta a w tipsach to tęż plastik !!! BO SKORO TAKA KOBIETA UMIE ZADBAĆ O FRYZURĘ I ODPOWIEDNI UBIÓR TO O PAZNOKCIE TEŻ BY MOGŁA !!!! :p:p:p

Gość Wypizdrzony Lalus
otoz to zolza. nie oceniajcie ksiazki po okladce. mnie wszystkie kobiety oceniaja na faceta po awfie, podrywacza i lekkoducha. a tak naprawde to tylko wyglad, dusze mam gleboka jak odwierty na Morzu Norweskim, plus szerokie zainteresowania :) tak samo niektore solarowki moga byc bardzo inteligentne, a ze maja taki styl no coz...

Gość hayley......
rozwinmy ten temat jeszcze, jesli to mozliwe:P

Gość hayley......
zabawne jest to jak one sie nosza jak ksiezniczki jakies