Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cera mieszakana

Co sądzicie o nowej serii ziaja????

Polecane posty

Gość cera mieszakana

Mam na myśli serię sopot spa. Mam cerę mieszaną, skłonną do wągrów i wypysków i zaczęlam używać tej serii - płynu miclarnego i kremu, świetnie się nakłada i dobrze nawilża, cena przystępna.. a może znacie coś lepszego??

jak jesteś zadowolona, to nie szukaj drogich ważne,że nie uczula..

Gość cera mieszakana
no tak ale zawsze może być lepiej przecież:) Nie miewam uczuleń, lubię kosmetyki, maseczki i wszystko co poprawia wygląd skóry. Mam 27 lat.

tej serii nie probowalam ale uwielbiam kozie mleko,krem do rak jest super,uwazam ze ziaja jest rewelacyjna marka,zaczelam kupowac czesciej te kosmetyki,poniewaz nie mam zamiaru kupowac tych,co sa testowane na zwierzetach, mam maly wybor niestety

Na mnie rewelacyjne działają kosmetyki z Tołpy, żel normalizujący i lekki krem nawilżający. Wagry się zmniejszyły, pory podobnie. Nic nie wyskakuje, dla mnie rewelacja tylko trudno je dostać

Gość kajtuś
Nie syszałam, sprawdzę to dzięki:)

mysle,ze nie doceniamy polskich kosmetykow,sama kiedys uwazalam ze trzeba sporo zaplacic za jakosc i sie pomylilam(kosmetykow tylko),wiadomo ze taka ziaja nie musi zapalcic milionow jakiejs gwiezdzie jak loreal,reklama musi sie zwrocic i stad tez kosmiczne ceny.Wiadomo,ze za dobry podklad czy perfumy trzeba zaplacic wiecej,ale takie kosmetyki jak zel pod prysznic,balsamy itd.spokojnie mozemy na nich zaoszczedzic