Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona i nie zona

mąż czy 2 facet

Polecane posty

Gość zona i nie zona

maż z dala od domu i on ktory chce dac mi 2 zycie. wiem wiem bede potepiona ale sama jeszcze 4 miesiące temu uważałabym ze to nie możliwe. ale zycie czasami decyduje o tym samo. Co powinnam zrobic wybrać meza żyjącego od wielu lat na odległość czy faceta tory chce dac mi zycie, moze nie takie pieniądze ale pieniądze to nie wszystko..sama juz nie wiem co zrobi c???

Gość martuuulka
Idz do wrozki.Powaga.

Gość szmal wazniejszy chyba
nie?:p

Moj maz tez tak pracuje jak twoj,jestem wiecznie sama w dodatku mam duze potrzeby zwiazane z sexem dlatego unikam sytuacji zwiazanych z byciem sam na sam z jakimis facetami. Nigdy nie zdradzilam meza ale rozumiem Cie! Nie potepiam. Ale Twoj maz charuje z dala od domu zeby rodzina miala powiedzmy wszystko a Ty go zostawisz. Jak myslisz dla kogo on tam pracuje? Ja rowniez pracuje nie chce byc na utrzymaniu meza choc spokojnie mogla bym i powiem szczerze ze nawet gdybym chciala wdac sie w romans to nie wiem kiedy? Mam prace,firme meza,2dzieci,psa, dzialke rekreacyjna i dom na glowie. Ja z samego szacunku dla meza (nie wspominam o uczuciach) i za jego poswiecenie nie odeszla bym. Ale tez jest pytanie jaki maz jest dla Ciebie i co ile i na ile jest w domu?

Gość zona i nie zona
maz ? bywa rożnie sa wzloty i upadki ale juz mnie boli bycie wiecznie samje i dlatego zdarzyło sie to co zdarzylo..ile lat jeszcze mam czekac i byc sama / maz nie umie odpowiedzieć kiedy wroci i czy wroci do domu ? a ja ? to ze pracuje na dom nie znaczy ze ja mam myc cierpietnica. ja tez pracuje i nigdy nie byly pieniadze dla mnie najwazniejsze

Gość misssss
daj sie ponieść...nie wiesz co mąż TAM robi.

Gość zona i nie zona
o boze zeby to bylo takie łatwe..ja nie chce wyjsc na ta najgorsza..z drugiej strony przy tamtym czuje ze zyje..

Gość kajtuś
mąż wyjechał tyrać na twoje luksusy, a ty kombinujesz jak tu się z innym puścić:P. Wzorowa żonka po prostu, a mąż jest frajer - baby się nie zostawia samej.

Gość misssss
nie musisz zaraz dokonywać wyboru i rezygnować z męża.

Gość zona i nie zona
mąż pracuje 300 km od domu..miliony razy chciala by wrocił prosilam płakałam ..jemu jest to zrobic łatwiej tu mamy dom , kredyt ja prace...on tam tylko prace...ale nigdy sie tego nie podjął ..szukałam tu nawet mu pracy nigdy nawet na żadne nie odpowiedział...juz jestem tym zmęczona

Masz dzieci? Nie masz, to sobie życie po swojemu układaj. Ty masz być szczęśliwa. Daruj sobie życie na dwa fronty, wybierz. ;)

Gość kajtuś
a nie przypuszczasz ze on moze miec tam "drugie życie" bo chyba kochajacy facet chcialby byc przy swojej kobiecie?

Gość zona i nie zona
do kajtuś wiem ze wielu oceni mnie w tem sposob..rozumiem mezkie zdanie na ten temat..ale zycie nie jest takie proste..po drugie faceci mogą zdradzać i jest pok... kobiety nie ? tak zawsze było, jest i bedzie

Gość misssss
nie dziwie sie, że masz dosyć.

Gość kajtuś
ależ kobiety zdrdzają.. i to na potęgę! Słowem, myślą, ciałem - są w tym niezastąpione:) Nikt nie potrafi tak zmanipulować jak one, kokietować i niszczyć.

Gość zona i nie zona
no wlasnie w tym jest jeszcze córka..która go kocha a on ja...

Gość zona i nie zona
do kajtus faceci sa nie lepsi..ja zyłam tak 8 lat i jest to moj pierwszy facet oprocz meża..i nie uwazam sie za latajaca za facetami..to bylo dziwne ale zdarzylo sie..tak jak wielu innym ludziom co innego robic na boki meza z polowa miasta co innego z jednym ktory chce z toba byc

Gość misssss
jak się dajecie manipulować, to czemu nie?...

Gość kajtuś
Ja nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz, jeśli twojemu mężusiowi zbrzydło rodzinne życie i wybrał karierę to niech sobie tam siedzi, a ty mu tylko napisz list pożegnalny. Ewentualnie postaw ultimatum - wracasz do domu albo ja z niego odchodzę... a jak z tym kredytem? Czy ty też go musisz spłacac?

Gość zona i nie zona
missss rewelacyjna jestes :)

Gość kajtuś
missss - ja jestem kobietą:)

Gość zona i nie zona
kredyt jest wspolny na mieszkanie

Gość misssss
:)

Gość kajtuś
Musisz wiedzieć że kwestia podziału majątku bedzie tu trudna, wspólny dom na kredycie... spróbuj z nim pogadać o rozwodzie i wyczuc jak sie zapatruje. Prosiłaś, płakałaś, a teraz przyszedł czas aby rządać!

Gość misssss
nie pisz pożegnalnych listów, nie pal mostów za sobą, żyj tu i teraz, zasługujesz na to, aby być szczęśliwa...czas tak szybko płynie-możesz nie nadążyć..

Gość misssss
i bedziesz żałować:(

Gość misssss
kajtus już majątkiem dzieli...:)

Gość fffffffffffff
Co to za malzenstwo, na odleglosc, idz za glosem serca...