Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość yyychhh

TRĄDZIK!!!! Pomoże? Jestem załamana!!!! Help

Polecane posty

Gość yyychhh

Od...jakichś 3 lat zmaam się z trądzikiem, mam 15;/ byłam u dermatologa: przepisał antybiotyki: tinidazol i jeszcze wiieele innych suplementy(e,c, beta karoten, ole z wisiołka, tran, zabronił katgorycznie rozdrapywać i dostała dietę, bardzo ścisłą w dadatku i ok. Moja cera była promienna, krostki, które były się wyleczyły, inne wyskakiwały baaardzo żadno dodatkowo leczyły się w mgnieniu ok po prostu. Ale teraz...minęło pół roku a moja cera znowu jest zasyfiała! mam tego dosc. I postanowiłam sobie,że zaczynam zdrowo się odżywiać, przestałam jeść białe pieczywo, mleko, staram się unikać przetworzonych pokarmów, zero słodyczy,zero cukru, do tego dużo ruchu, 3 litry wody dziennie, zielona herbata, co chwilowe przemywanie twarzy rumiankiem, maseczka z drożdży, z soli, parówki z dodatkiem rumianku, zielonej herbaty, pokrzywy, unikanie kupowanych kosmetyków (ostatecznie żel do mycia twarzy zamiast mydła i tonik), zamiast kremów, które zapychają tylko nawilżająca maseczka z miodu ,powrócenie do suplementów i tinidazolu( przepisanego 'na życzenie ' rodziców przez mojego rodzinnego lekarza) Myślicie,że z tym tinidazolem i tym wszystkim to jest sens, jestem załamana i już tak od 3 dni robię, póki co tinidazolu jszcze nie mam, ale jak myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować