Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poduszeczkaaa

Ma ktoś pomysł jak to załatać ?

Polecane posty

Gość poduszeczkaaa

Jestem w dołku, mam cholerny problem, mam dopiero 19lat, jestem bardzo szczupła, uprawiam sport, dbam o siebie.Ni stąd ni z owąd zaczęło się u mnie tyle problemów:( Wszystko posypało się u mnie w W PRZECIĄGU DWÓCH LAT, dostałam tradziku(IZOTEK), łysienia androgenowego, rozwinął się hirsutyzm,roztępy na calutkich nogach(CAŁA SIATKA NAWET POD ŁYDKAMI).Wiem, że muszę połatać to wszystko w przeciągu 2-3 lat. Nie użalam się nad soba- bo wiem, że tak nie można. Wspiera mnie moja mama i siostra powtarzają, że mi pomogą, wiem, że tak będzie. Ale czytając wasze posty wpadam w depresję, macie niektórzy takie błahe problemy, a tak narzekacie. Wiem, że z każdego problemu jest wyjście tylko ważna jest wytrwałość. *TRADZIK leczyłam antybiotykiem przez 6miesięcy i nic nie pomógł(tylko wyjałowiłam niepotrzebnie organizm)teraz lecze IZOTEKEM już 5miesięcy i tez słabo pomaga,dziwie się, bo tradzik to nie ropne wycieki tak jak u większosci tylko puchnące zaskórniki,które powodują blizny, patrząc na mnie nikt nie powiedziałby, że mam tradzik, lekarz poiedział, że to problem hormonalny, który może powodować przysadka i dał mi skierowanie na rezonans.NIE LEKCEWAŻCIE WĄGRÓW !!! *ROZSTĘPY zbieram kase na laser żeby usunąc je i blizny na buzi :( oraz włoski na ciele. *ŁYSIENIE jestem załamana bo włoski nie odrastają w zakolach i jestem zdecydowana na przeszczep włosów, póki nie uzbieram 25tys. nie mam co pomarzyć , ALE NIE ZAŁAMUJE SIĘ, MAM NADZIEJE ŻE MI SIĘ UDA :) 888888MAM DO WAS PYTANKO KOCHANE88888888 Czy któraś z was wie w jaki sposób można zakamuflować zakola ? załatać je, żeby nie było widać ? grzywka odpada, chyba, że doczepiana:( Jakieś fryzurki ? zabiegi doklejania włosów ?he może to głupi brzmi, ale na razie z włosami stoję w miejscu i nie wiem co zrobić?dla mnie to poważny problem bo mam lekko wysokie czółko do tego te zakola :( Jak tu nie popaść w depresję ?? :(