Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOKIETKANO

********** potrzebuję PRACY *********

Polecane posty

Gość KOKIETKANO

Jestem kobieta, mm20lat nie studiuje, potrzebna mi kasa (ok.10 tys.) w jaki sposób mogłabym ją szybko uzyskać, chodzi o pracę, macie jakiś pomysł ? Kasa potrzebna mi naprawdę na coś ważnego nie na głupotę.

Gość RomanoSexmacher
Prostytucja :)

Gość PARABABKA
bardzo śmieszne, czy wy choć raz nie możecie coś pomóc? albo nie pisać głupot? studia zaczynam w tym roku a chciałabym kase zarobić teraz naprawdę jej potrzebuję l

każdy jak by wiedział tak się szybko kasę zarabia to by tu nie siedział

Gość touleeet
10 tysięcy dla osoby bez doświadczenia to jakieś 10 miesięcy pracy, szybkich pieniędzy po prostu nie ma.

10tys na szybko? se porzyczke wez albo pod latarnie. nie ma innej mozliwosci

a myslisz, ze tak prosto jest zdobyc 10 tys w szybki sposob bez inwestowania (wkladu wlasnego ) ?? watpie - no moze poza prostytucja, pozyczka, wygrana w totka, znalezieniem walizki pieniadzy (kilka razy sie zdarzylo) itp ale do tego trzeba miec szczescie - nie ma gwarancji - wiec sie nie oburzaj, ze nikt Ci recepty nie podaje - gdyby taka ktos mial to i tak by sie nie podziel :P

Gość KOKIETKANO
Dobrze wiem że nie da się w szybki sposób, ale chodzi mi o to w jaki sposób w ogóle mogłabym zarobić te pieniądze chociażby powoli ? mam 20lat dopiero w tym roku udaje sie na studia, ma ktoś pomysł na prace dla mnie ?

Postaraj się pożyczyć od znajomych:P.Napisz lepiej na co to jest potrzebne:P.Ba jak na tzw. medykamenty to możliwe że znam środki zastępcze znacznie tańsze:classic_cool:.

Gość malenkaaaaaaaaaa
wyjedz do anglii na kilka miesiecy to uzbierasz. Niektorzy moi znajomi jezdza w wakacje do anglii do pracy zeby sobie zarobic na czesne i w 3-4 miesiace zarabiaja kilka ladnych tysiecy.

jeżeli nadal potrzebna Ci kasa, skorzystaj z linka w stopce mojego postu. realne zarobki 1500 - 3000 euro w tydzień.