Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

BRAK objawów OkrEsu

Polecane posty

Gość dropson123

KochANe Panie W ostatnim Czasie PojawIłO Się u Mnie Coś nie pokojącego. Otóż, za 5 DNi powinnam MiEĆ okres, a w ogóle nie mam żadnyCH objaWów ;( Mało tego, w ostatnim miesiące okres pojawił się nieoczekiwanie, GDYŻ w ogóle NieMiała ŻADNYCH objaWóW i chyba pojawił się za wcześnie. OKRES wtedy wyglądał Bardzo normalnie, Ale W tym miesiącu znów nie ODczuwam żadnych ObjaWÓw . Fakt, że ostatnio KoChałam Się Bardzo dużo z CHŁOPAKIEM, ale ZawSze stosujemy PrezerwaTymy i Pod Koniec StusunkU zawsze Ze nie WyChodził. W ostatnim czasie również nieoczekiwanie schudłam z 55 kg do 51kg. FakT, że byłą Stresująca SeSja, ale to chyba za dużo.

po pierwsze - jak chcesz być potraktowana normalnie to pisz normalnie a nie na pokemona. po drugie - okres nie musi koniecznie dawać objawów. nigdzie nie jest powiedziane ani napisane że MUSZĄ Cie boleć piersi/brzuch/głowa czy że w ogole MUSI się dziać cokolwiek. nawet jak do tej pory miałaś jakiekolwiek objawy to nie znaczy ze one będą ZAWSZE i KONIECZNIE. poczekaj spokojnie na okres. jak sie nie pojawi to sie bedzie mozna zastanawiac. moze po prostu z nerwów i utraty wagi trochę Ci się spóźnia wszystko.

Gość dropson123
Bardzo dziękuję za pocieszenie. Na pewno poczekam.

Gość dropson123
W mojej miejscowości to nie jest takie proste udać się do lekarza. Potrzebuję na to czasu. Dlatego pytam Was Panie o opinię. Pozdrawiam

Gość klaudia-duda
Jak tak bardzo się przejmujesz, to zrób sobie test ciążowy i wtedy chociaż bedziesz wiedziała czego się spodziewac, w razie czego kup dwa i zrob go z porannego moczu, zreszta tam bedziesz miala szczegolowe instrukcje. A skoro mialas sesje to moze byc przyczyna braku okresu, stres nieraz plata figle w tej dziedzinie. A jesli test wyjddzie negatywnie a okresu nie bedzie to wtedy rada nie rada zmykaj do ginekologa.

Gość dropson123
A co Wy o tym sądzicie ? Myśliście, że okres może się pojawić normalnie bez objawów ?

przez całe swoje zycie nigdy nie miałam zadnych objawów okresu. ot po prostu pewnego dnia pojawiał sie i tyle. poza tym nic, żadnym PMSów i innych bajerów. wiec jak widac można.