Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eva81

mój chłopak i jego interesy

Polecane posty

Gość Eva81

moj chłopak ma nienormowany czas pracy, zajmuje się jak to nazywa "interesami". Nie chce rozmawiać ze mną na ten temat. Denerwuje się, jeśli dopytuję go o to co robi, z kim się spotyka. Najbardziej mnie wkurza gdy na pytanie z kim jedzie się zpotkać odpowiada - ptrzecież i tak nie znasz. Twierdzi, że to jest jego praca i nie ma potrzeby mi o tym mówić no bo po co. Teraz też pojechał załatwiać te swoje "interesy" . Nie wiem jak z nim rozmawiać - może on kompletnie do mnie nie ma zaufania, czy co...

Gość vjh
a ma np dwa telefony ?? jak siedzicie razem tonczesto dzwonia do niego koledzy ?? zawsze i wszedzie ma ze soba telefon ?? jakich slow czy skrotow uzywa podczas rozmow z klientami ?? czesto wychodzi na chwile ??

Gość Nocny slusarz jak nic

Gość AnicaZłośnica
O jeju... Skąd ja to znam. Z moim mam to samo.

Gość Eva81
Wiem, że pracuje w normalnej legalnej firmie. i że nie jest to nic nielegalnego dlatego dziwi mnie dlaczego robi z tego taką tajemnicę. czy to możliwe, żeby chciał totalnie oddzielić życie prywatne od zawodowego i dlatego mi nic nie mówi? nie wiem co o tym myśleć.

Gość Moze Alfem jest

Gość vjh
a skad wiesz moze ma prace ? edna legala 2 nielegalna ... ']

Gość Eva81
ma dwa telefony i czasami nie odbiera przy mnie. Słyszę też że rozmawia tak, zebym nie mogła wywnioskowac zbyt wiele albo mówi, że odzwoni poźniej - czyli jak nie będzie ze mną..

Gość Alfonsem jest jak nic

Gość fasola1
no to ma inna ..

czyli albo cie zdradza, albo praca nielegalna. wiec albo cie zuci w przyszlosci, albo pojdzie siedziec

Gość Skurczybyk fury kradnie

Gość Alfem jest jak nic

Gość Drug
dealer

Gość Eva81
przez to, że jest taki tajemniczy szukam sama sposobów, żeby sie czegoś dowiedzieć. Nigdy tego nie robiłam ale myślę coraz częściej o tym, zeby przejrzeć mu telefon, czy maile... Wiem, ze nie powinnam tego robić ale niedługo zwariuję od tych domysłow.. Tracę do niego zaufanie przez te jego "biznesy i interesy"

po prostu spytaj go bezposrednio. z zaskoczenia, aby nie mogl przygotowac odpowiedzi wczesniej. jesli nie bedzie ci chcial odpowiedziec, rozzstan sie

Gość fasola1
obserwuj ale nie czytaj..co bys zrobila gdy przeczytal twoje maile ..lub smsy..ale miej oczy otwarte

zachowywac sie jak on nie pomoze, tak niestety to nie dziala, oko za oko igdy nie jest dobrym rozwiazaniem

Czemu nie joozio? Może ma go ładnie poprosić by przestał być idiotą? To nie skutkuje i dobrze wiesz.

Gość Eva81
kiedyś próbowałam się zachowywyać podobnie ale to rzeczywiście się nie udało. On jest bardzo dociekliwy i zawsze musi wiedzieć co, gdzie i z kim. Oczywiście to działa tylko w jedną stronę.

Gość vjh
no to napewno nie ejst wporzadku , serio albo robi cos nielegalnego, wstydliwego, ale oprocz ciebie jest jeszcze jedna. ma szczeniackie zachowanie . ja to bym zajrzala w te telefony i na meila tylko ta by o tym nie wiedzal. mozliwe jednak ze wszysko kasuje, ale noz sie by udalo. ja to tam bym wolala wiedziec na czym stoje, anwet ejsli by mnie zdradzal, przynjmniej bymw iedzala z jakim skuwysynem ejstem i ze czas zabrac dupe w troki dla swojego dobra , a jemu bym nie mwoila, szczegolow, bo na nie naet by nie zaslugiwal . powiedzalabym tylko ze o wsyzskim wiem i ze czas na mnie i to koniec, bez tlumaczen, bo z jakiej racji, on sie nie tlumaczy i wszysko ukrywa. ale musialabym byc tego pewna . i nie gadalabym z nim bo i tak sie nie przyzna w takiej sytuacji, tym bardziej, ze widzisz jak sie teraz zachowuje. i sama tez bym sie zaczela oddalac i zobaczylabym jak sie zachowuje, zasu bym nie miala, bylabym szeroko usmiechneita ale skryta, chodzilaby,m wszedze ze swoim tel, nawet do kibla, nie mialabym ochoty za bardzo na sex , ale przy tym bylabym bardzo mila . rob co chcesz, ale pamietaj, ze to twoje zycie i twoje serce . czesto sie ufa i jest wporzadku a wychodzi sie z najwiekszym bolem . mozan sie nawte po facecie nei spodziwac.

Gość vjh
taka ciwkawostak, ze przewaznie jak facet zdradza, to jest wlasnie skryty itp. ale on chce wiedziec jak najwiecej, bo boi sie, ze ty go mozesz robic w konia tak jak on robi tobie . . . znal to serio ;] i chce cie kontrolowac we wszystkim. dziwczyno nie emcz sie po co ci to l nie warto, zycie ejst za krotkie.

Eva81 i jak on był dociekliwy to nie umiałaś mu powiedzieć, że robi to samo i się sprzeciwić? :S No to jeśli sobie z nim nie radzisz to go rzuć!

Gość
ja bym nie czytala mejli, bo mozesz byc potem posadzona o wspoludzial albo inne bzdeyty.