kiniassek2 0 Napisano Luty 4, 2010 Hej prosze was o pomoc. Kochałam sie z chłopakiem w noc sylwestrowa zabezpieczylismy sie gumką, ale on nie miał wytrysku i praktycznie nie miałam styczności ze spermą- tak mi sie wydaje, bo troche wypiłam. I raczej ejstem pewna na 99,9%, że nie doszedł. Okres dostałam 2,01, czyli nawet jakby były dni niepłodne? Normalnie trwał 5 dni ani mniej ani wiecej go nie bylo:) Miałam dużo stresów już w trakcie miesiaczki m.in zerwałam znajomośc z tym chłopakiem, w domu miałam troche awantur z powodu ocen, poprawa ocen i kuuurde nie mam okres. Powinnam dostać miedzy 2 a góra 4 lutym i nic. Pobolewa mnie brzuch piersi i mam biały gęsty sluz jest go mało, ale dzisiaj rano go zauwazyłam i troszke sie przestraszyłam, bo może to byc owulacja, choroba lub... ciąża. Teraz jestem chora, troszke osłabiona i kurde mam w sobote iśc zrobic ten test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wyluzuj... Napisano Luty 5, 2010 to nie ciąża. Ponieważ nie wiesz, kiedy miałaś owulację, to nie wiesz też, kiedy dostaniesz miesiączkę. Stres powoduje przesunięcie owulacji i miesiączki. Więc przestać panikować, bo jeszcze później okres przyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Luty 5, 2010 dokładnie to nie może być ciąża. Jeśli @ nie przyjdzie w ciągu max 2tygodni, leć o gina po luteinę na wywołanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach