Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka 14 latka anka bez b

zabije sie

Polecane posty

do siostry przyszedl jej chlopak i chlopak ktory mi sie podba, zobaczyl mnie w tlsutych rozszochranych wlosach, nowym syfie, rozsciagnietej bluzke, spoconej, bez makijazu i kolczykoww dresowych spodniach zamknelam sie i rycze .... siostra jest wredna specjalnie zaprosila ich wiedzac ze jestem chora

Gość Jestem Ala.
o ja no to masakra to idz i umyj włosy

no fajnie tylko do lazienki musze przesc kolo pokoju soostry ktora ajkepsze ma otwarte dzwi nie pokaze sie po raz drugi, musialabym wziasc kapiel przebrac sie i dopiero wyjsc a to sa 2 godziny a on tylko na godzine

Gość ioioio
spoko chłopak niezwraca na to uwagi

Gość Jestem Ala.
no to co ze cie taką widział ? lepiej ze cie taka widział wtedy pokazesz się z lepszej strony jak go kiedy indziej zobaczysz myslisz e zwrócił na to uwage jak wyglądasz? watpie jak widział cie przez chwile to juz zapomniał jak wygladałaś straszni bo ma cie przed oczami taką wymalowaną itp . ..........

co jak co ale jakis smierdziel jestes zeby po domu chodzic spocona w jakichs rozciagnietych ciuchach itp. ja nie mowie ze chodze po domu w szpilkach ale zwaz ze zawsze moze ktos niespodziewanie wpasc i ja jakos spocona nie chodze i wygladam w miare .. dobrze Ci siostra zrobila mzoe sie wreszcie ogarniesz i nie bedzie musiala zatykac nosa przechodzac kolo Ciebei

Gość suczi 1992
Twoja siostra uprawia już z nim seks? Jeżeli nie to zaproponuj mu ty pierwsza, na 100% jej go odbijesz.