Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesporowana

Jak uwolnić się od byłego jak mu go siebie obrzydzić

Polecane posty

Gość zdesporowana

Wiem, że już pewnie był taki temat ale ja nie umiem sukać .Doradźcie coś. Tak w skrucie to on mnie zostawił, byliśmy dwa lata razem a teraz chcce wrócić. Tylko, że ja go już nie hcce

Skoro nie chcesz, to mu to WYRAZNIE POWIEDZ, a potem wylacz telefon, zrob porzadku z listami kontaktow w telefonie, komunikatorach, i zajmij sie od nowa swoim zyciem. Wszystko. Tak malo, a jednak widac po Tobie, ze nie neci :D 🖐️

Gość zdesporowana
wyłączam, ale to nic nie daje bo stoi pod blokiem i woła aż sie wszysycy sąsiedzi zlatują. Już myślałam żeby się z nim spotkać i pokazać się od najgorszej strony, bez makijażu albo w takim nietwarzowym

Gość PrOP
A dlaczego Cię zostawił ?

Hehe, dobre z tymi sasiadami, z makijazem tez, a moze nawet z makijazem wiecej bo kurcze nie wyobrazam sobie, zeby byc z facetem i nie zmyc malowidel z twarzy na noc ;) adzwon po policje, on tam nie mieszka, powiedz, ze go nie znasz,zakloca spokoj, zabiora go na pewno.

Gość zdesporowana
standard, znudziłam mu się i poszedł do innej a teraz jest sam i pewnie dlatego sobie po roku nieistnienia o mnie przypomniał. Tylko, ze czas kiedy wypłakiwałam oczy i wydzwaniałam on beszczelnie oddawał słuchawkę swojej lasce i się ze mnie śmiali , ma za sobą.

Gość zdesporowana
Ja tak nie umiem. Pewnie policja by chciała jakieś zeznania nie dla mnie to. Widział mnie bez makijażu, ale jak byłam opalona a teraz zima to bez pudru jestem blada jak trup, do tego jestem naturalną blondynką w typie Hanny Lis i bez retuszu to wyglądam jak skandynawka

Gość PrOP
No to po prostu powiedz mu że nie chcesz z nim być i tyle. W miłości nie ma czegoś takiego jak znudzenie, a jeśli nie chciał z Tobą być, to mógł wykazać odrobinę szacunku do Ciebie choćby za te 2 lata razem. Dziwne jestem facetem, a jakoś Cię rozumiem

Nie sadze, zeby policja od Ciebie tego wymagala. Co Cie obchodzi jak wygladasz w jego oczach ? Jestes przeciez juz byla. W czym wiec problem bo widze, ze sie motasz ;)

Gość chorągiewka
no więc zaproś jakiegoś kolegę, jak facet zadzwoni, to niech klega udaje Twojego nowego i naśmiewajcie się z niego do słuchawki ;)

Gość zdesporowana
dobrze radzicie, ale ja już mówiłam że mu nigdy nie wybaczyłam i nie wybaczę tego jak mnie potraktował. I to nie chodzi nawet o to, że odszedł, tylko że mnie obgadywał. Ze jak chciałam porozmawiać to mi ciągle obiecywał, że się spotka a nawet się umówił w bistro i nie przyszedł a później się ze mnie śmiał. On sobie wkręcił, że skoro go kochałam to znów go pokocham

Gość zdesporowana
to jest dobre z tym kolegą, mam sąsiada fajnego chłopaka