Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleńkiemaleństwo

jaka suknia ślubna-prośba o pomoc

Polecane posty

Gość suczka zz
Jak dla mnie ze wszytskich 3 najładniejsza 3 ;) Chociaż to nie moj styl. Osobiście będę sukienke w rzymskim stylu :)

te rzymskie są śliczne - właśnie jak oglądam sukienki to też zwracam na nie uwagę tylko u mnie nie ta figura - bioderka będą wystawać i nie będzie tej ślicznej linii dołu sukienki

Gość ...........oj............
jak masz duży za przeproszeniem odwłok;) to nie wybieraj takich marszczonych na brzuchu czy w okolicach bioder bo one poszerzają;)

Gość suczka zz
Moja mama twierdzi, że zbyt skromna, bo to dzien jedyny w życiu itd. ale ja uwielbiam ten styl ;)

Gość superdoradczyni kafeteryjna
ta powyżej fajna, tylko nie wiem jak wygląda "na żywo" ta wstążka, jaki to odcień?

Gość lubię rzymski styl
Emilcia ta pierwsza co dalas, po prostu istne cudo !!!!!

Gość lubię rzymski styl
chyba beżowa ta wsązka, prawda?

chyba beżowa albo złota chciałam tylko pokazać jaki krój sukienek mi się podoba :) ale niestety to już i tak za mną ja już po ślubie ale lubię popatrzeć jeszcze na suknie ślubne i powspominać jak to ja wybierałam :)

Gość lubię rzymski styl
ja slubuje w sierpniu i bede szyc sukienke. Może jeszcze zmienie koncepcje, ta z wstązką mnie oczarowala , piękna ;) Trafia w moj gust w 100 % ;)

Gość monikawrocłaaw
zdecydowanie nr 1 :) szczęścia :*

Gość wysoka pani młoda
A co doradziłybyście wysokiej pannie młodej (175 cm i szczupła ) ??

jak jesteś wysoka i szczupła to wszystko ci pasuje możesz przebierać we wszystkich fasonach jakich tylko chcesz

Gość wysoka pani młoda
Emilcia, ale np. mam bardzo szczuple ramiona . czy bede wiec ladnie wygladac w sukni bez ramiaczek, czy moze lepiej z ramiaczkami lub ew. krotki rekaw ?

Gość Imo
3149 - ja będę taką miała :) powodzenia

wow, ale żeście rozpisały, aż miło :) wielkiego odwłoka nie mam,powiedzmy że mam kobiece kształty:) co do marszczeń to jutro się okaże jak w nich wyglądam:)

po szybkim przegladzie Waszych propozycji mogę powiedzieć o sukienkach tyle, że: - ta - od emilci79 - super jest http://www.slubnytarg.pl/ks/22631.jpg - ta od Ambiguous - ciekawa, na takie nie patrzyłam przyznam szczerze - ta od lubię rzymski styl pierwsza też wygląda łądnie - ta od a to moja - fajna, bo lubię pliski, ale średnio mi te koronki z góry pasują... - monikawrocłaaw - dziękuję i dla Ciebie dużo dużo szczęścia :) - Imo - nie wiem, o której sukience mówisz? dziękuję i wszystkiego dobrego dla Ciebie :) dla wszystkich wielki :) i ogromne dzięki za odzew :)))

Gość akacja 78
Żadna mi się nie podoba, ale ta Cosmobella 7163, którą kiedyś tutaj znalazłam mi się bardzo podoba, wpisz w google i zobacz :)

Z Twoich propozycji to ta trzecia chyba najbardziej, a Lubie rzymski styl -pierwsza. Wszystkie te sukienki sa dosc skromne i moze dlatego wygladaja nijako na chudych modelkach w skromnych kokach i bez bizuterii. Mysle ze kazda z nich bedzie wygladala rewelacyjnie pod warunkiem ze doda sie to COS, i nie mowie tu o tonach dodatkow, tylko o tym CZYMS, moze to byc nawet usmiech szczesliwej przyszlej panny mlodej;)))))))))) Osobiscie tez nie lubie takich bombek i pyz, tylko dopasowane i bez szalu,sama mialam dosc skromna kremowa suknie, nie musialam duzo dodawac, bo mam czarne dlugie wlosy i dosc ciemna karnacje i to ozywialo ten obraz, mysle ze w Twoim wypadku tez tak bedzie;)

Gość Imo
Pisałam o Twojej sukience nr 2 - 3149 to nr tego modelu. Ja, kiedy zobaczyłam tą sukienkę od razu mi się spodobała. Jest prosta, klastyczna, elegancka, ponadczasowa, brak w niej tandetnych dodatków, przaśnej koronki, dziwnych plis, narodowościowych naleciałości ;) itp. itd., dlatego będzie to moja suknia ślubna, do tego mocniejszy akcent biżuteryjny ale nie będzie to biżuteria nowoczesna ani setki cyrkonii w naszyjniku. Uważam, że przy Twojej figurze (jeżeli dobrze ją sobie wyobrażam)będzie dobrze leżała, jednak nie sugeruj się zbytnio opiniami na forum (nie widzimy Cię), zwykle w salonach kobiety znają się na rzeczy więc powiedzą Ci wprost w której najlepiej. Tutaj każdy lubi co innego i niekoniecznie dobrze doradzimy :) Sądzę jednak, że dobrze zdecydować się na klasykę (zawsze jest w modzie), po kilkudziesięciu latach nie spojrzysz na zdjęcia z zażenowaniem, kiedy wnuczka zapyta Cię: "Babciu co Ci strzeliło z tą sukienką?" ;) PS. nr 1 wg mnie też jest fajna.

wysoka pani młoda nie wiem jak chude masz ramiona więc ci nie doradzę ale jeśli są przeraźliwie chude to lepiej zrezygnuj z sukni bez ramiączek. Lepsza będzie na ramiączkach ale takich szerokich a nie cienkich szeleczkach lub oczywiście z jakimś rękawkiem