Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelle

Szukam mezczyzny ktory nie chce miec dzieci.

Polecane posty

Gość SamOnJest
A to jak bardzo ją kocham działa w obie strony. Kocham ją i szanuje jej zdanie to oczekuje tego samego. Jak nie to koniec. ....zawsze w końcu przestanie boleć...

Gość masz racje
mysle ze mam racje, bo dogadalam sie z mezem oczywiscie przed slubem w sprawie dziecka natomiast rozeszlismy sie z powodow z ktorych z nim sie nie dogadalam

Gość SamOnJest
Wiesz co?? Po ostatniej wypowiedzi poczułem sie jakbym rozmawiał ze swoją byłą partnerką....hmmm

Gość masz racje
ciekawe ? ;)

Gość SamOnJest
jeszcze powiedz, że masz na imie na M.

Gość masz racje
nie jestem wyrocznia i nikt nie musi tak samo myslec ale wychodzilam za maz bedac dojrzala kobieta i na to, co wydawalo mi sie blache nie zwrocilam bacznej uwagi, potem sie okazalo to niedozaakceptowania

Gość masz racje
nie powiem bo nie mam

Gość a ja mam i nie dam
NIestety mój TŻ spełniający kryteria już zajęty przeze mnie. :)

Dzieki ze sie rozgadaliscie jak ja juz musze isc spac ;) Jutro wtrace slowko.Dobranoc

Gość SamOnJest
Dwie odpowiedzi: "SZUbrawiec " przeczytaj o czym mowa w całym wątku i nie wyskakuj tu z adopcją. "masz racje" - to , to dobrze, że to nie Ty co myślałem, że to ty. Ulżyło mi :D

Gość SamOnJest
Kolorowych snów amelle :*

Gość masz racje
ale poniewaz nie ma mezczyzn idealnych ;) to o tej porze komp jest moim towarzyszem zycia ;)

Gość SamOnJest
moim kompanem komputer jest od dawna. Jest też pewna osoba, ale problem w tym, że uczucie zrodziło się tylko w jedną stronę. Ona nie czuje do mnie nic. :( hmmm.... lipka :/

Gość masz racje
mi sie tez jakis przyplatal co to chce - tak mysle - se zycie ukladac ale jak na razie konczy sie na wypijanej w kawiarni kawie raz na miesiac..chyba jest fajny...nie wiem...nie mam ochoty na tango ;)

Gość gdzie jest kiki
szukasz kastrata

Gość czy to nie promocja

Gość ja tez nie chce dzieci
i nigdy nie mialam tej potrzeby, niestety okazywalo sie ze mezczyzni wczesniej czy pozniej chcieli, nawet jak na poczatku sie zgadzali ze nie bedziemy miec dzieci. No i co zrobic, nie ma innego wyjscia tylko trzeba sie rozstac. Juz nie szukam, bo kazdy wczesniej czy pozniej bedzie chcial przekazac geny...

Hej wrocilam I nie wiem od czgo zaczac. Nie przypuszczalam ze tyle osob bedzie mialo takie same poglady w kwestii dzieci i przyznaja sie do tego. SamOnJest ta twoja historia jest troche smutna. Jaki byl powod ze pozbyles sie tej dziewczyny ktora przerwala ciaze? Na wstepie nie wyjasnilam dlaczego wlasciwie nie chce posiadac potomka. Odpowiedz jest prosta - kompletnie nie czuje takiej potrzeby, nie lubie dzieci , nie nadaje sie na matke, nie mam cierpliwosci, jestem raczej nerwowa, nie chcialabym pozniej z nim walczyc :o Czuje jakis paniczny lek przed ciaza , samym zaplodnieniem , nie umiem tego wyjasnic. Chce byc pania swojego losu, nie miec ograniczen.

Gość oglos sie gdzie indziej
na innym portalu

To nie jest ogloszenie matrymonialne :) Chcialam tylko porozmawiac. Poza tym tutaj jest wiecej facetow niz mogloby sie wydawac.

Powody, dla ktorych nie chcesz miec dzieci mowia ... ze Twoje dziecinstwo bylo niezbyt ciekawe - w aspekcie milosci. Jak z nim bylo?

TWArda baba wybacz musialam jednak zwolnic miejsce przy komputerze :) No i troche przyznaje wystraszylo mnie te pytanie o dziecinstwo ;) Moze opowiesz dlaczego ty nie chcesz miec dzieci.

Leon Armator Jesli chodzi o moje dziecinstwo :) to mialam calkiem normalne. Moze nie mialam wszystkiego ale tez nie dziala mi sie krzywda. Dopiero to czego pozniej sie dowiedzialam rzucilo cien na moja przeszlosc. Ale to juz calkiem inny temat.