Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelle

Szukam mezczyzny ktory nie chce miec dzieci.

Polecane posty

Gość do co daja i po co
czuję dokładnie tak jak napisałas na poprzedniej stronie i mysle, ze wiekszosc matek tez. Trudno to opisac, ty spróbowałas trafnie. Zwłaszcza przenośnia o szklance wody - to swiadomosc jest wazna, szklanka wody nie musi byc fizyczna. Istoty macierzyństwa nie da sie przełożyc na pampersy, zupki itd - to jest kompletnie inna materia. Mozna to zrozumiec dopiero, gdy sie ma dzieci - nie mówie tego z "wyzszoscią matki " tylko po prostu tak jest, nie zalezy od nas, to uczucie powstaje w nas dopiero, gdy urodzimy - tak to natura wymysliła. To jest cos równie niezaleznego od nas, jak np orientacja seksualna, ktora nam kaze kochac kogos tej czy innej płci.Własne dziecko sie kocha, czy to jest racjonalne czy nie. Kto nie ma dzieci, może byc szczesliwy , bo po prostu nie wie, co traci i nie domysla sie, co stracić moze , trudno oceniac cos, co jest nieznane a tym bardziej za tym tęsknic - wręcz mozna sie tego obawiać. Kto np. nie jadł nigdy pomaranczy nie moze tesknic do ich smaku a tym bardziej go oceniac. Dlatego bezdzietne bywaja tak samo szczęslwe jak i te z dziećmi.

Gość On24_wielkopolska
witam Musze powiedziec, ze bardzo sie ciesze ze trafilem na to forum. Ogólnie jestem typem samotnika wole przebywac sam ze sobą lub z osoba ktora pokocham do konca zycia ale jeszcze takiej nie znalazlem :) I tu sie zaczyna problem, szukam dziewczyny kobiety, w moim wieku ewentualnie pare lat starsza lub mlodsza KTORA TEZ NIE CHCE MIEC DZIECI. Szukam wlasnie takiej osoby, dlatego iz, cala swoja milosc chce skupic na tej jedynej osobie na wybrance mojego zycia jej dawac wszystko co najpiekniejsze, dzielic z nia cale zycie odbarowywac ja calym balskiem zycia. Dlatego szukam takiej osoby kobiety, moze jest gdzies kobieta ktora mysli podobnie jak ja... moze warto spedzic zycie razem we DWOJE. GDYBY CO TO MOJE GG 5285601

Gość andrzej

ja rowniez mam 30 lat u szukam kobiety ktora nie chce miec dzieci a nigdzie takiej nie moge spotkac..jezeli tu jest taka napisz na maila andrzejandrzej9997@wp.pl