Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daniel123

Na pierwszej randce spytała ile zarabiam.

Polecane posty

Normalna wydawałoby się skromna dziewczyna na pierwszym spotkaniu spytała się mnie ile zarabiam. Normalnie pierw rozmawialiśmy czym sie zajmujemy na codzień, powiedziałem że prowadze małą firmę usługową a ta z tekstem ''to ile na miesiąc wyciągniesz?'' Kurwa normalnie mnie zatkało. Czy wam już całkiem rozum odebralo, zero taktu.

Gość ja wczoraj
pogoń ja :P

Gość smutaśna
czyli leci tylko na kasę... daj sobie z nią spokój..

Gość Rus 38
co za czasy ...:O już love wcale się nie liczy:(

Gość smutaśna
głupia szmata... nie wiem jak można patrzeć tylko na kasę!! potrzebuje sponsora

Ale co innego gdyby to byla jakaś plastikowa tandetna laska. To byla normalna zwykła, przeciętna z urody ale mi sie podoba bardzo. A tu takie coś. Jeszcze tak od razu jej nie skreślam, ale to bylo chamskie.

Gość k.kobieta
Milosc i milosc, Jasne jest wazna, ale niektorzy majak jakies priorytety. Nie mowie tu tylko o kasie, ale widocznie dziewcyzna chce byc pewna ze chlopak potrafi zaorbic na siebie i enwetualnie na nia. Wiekszosc kobiet mysli przyszlosciowo w dzisiejszych trudnych! czasach nikt nie chce klepac bidy.. wiec kochani mezczyzni- prosze sie z tym pogodzic,ze kobiety wymagaja dzis wiecej .. nie da sie zyc sama miloscia.. i bronie tu tylko kobiet ktore rowniez wymagaja od siebie i blyszcza ambicja.

Nie generalizuj, to po pierwsze. A po drugie to Twoja wina, sam zacząłeś gadać o pierdołach :)

Gość rzeczywiście głupia
na pierwszej randce pyta się o wielkość fiuta, o kasę dopiero na drugiej :-P

Gość ciekawski23
podales netto czy brutto :D

Gość amaletta
A tu takie coś. Jeszcze tak od razu jej nie skreślam, ale to bylo chamskie. a tam chamskie...odpowiadasz, że na razie starcza ci na zusy i chleb z dżemem :P i mASZ PANNE Z GŁOWY :d

Gość a może onfdg
a może ona Cie już skreśliła jak podałeś za mało :p

''Milosc i milosc, Jasne jest wazna, ale niektorzy majak jakies priorytety. Nie mowie tu tylko o kasie, ale widocznie dziewcyzna chce byc pewna ze chlopak potrafi zaorbic na siebie i enwetualnie na nia. Wiekszosc kobiet mysli przyszlosciowo w dzisiejszych trudnych! czasach nikt nie chce klepac bidy.. wiec kochani mezczyzni- prosze sie z tym pogodzic,ze kobiety wymagaja dzis wiecej .. nie da sie zyc sama miloscia.. i bronie tu tylko kobiet ktore rowniez wymagaja od siebie i blyszcza ambicja. '' Żałosne. Chyba macie coś wspólnego. Widać ze taka z ciebie prostaczka w dodatku bez odrobiny intelektu.

Gość
jakim WAM ???????????? ja mam poczucie dobrego zmaku i kulture osobista i nie wyobrażam sobie kogokolwiek pytac o tak osobiste spraw chyba nawet mojego faceta bym tak bezczelnie nie zapytała :/

Taki dureń to ja nie jestem żeby kwotami odpowidać, powiedzialem na odczepnego że nawet i tyle.

Gość
smaku* miało być :P

Gość co wytłumasz babaied
to chyba dorbze o niej świadczy , nie!Martwi sie , oby nie za mało!

Gość hajkos
a mnie taka jedna przebadała pod kontem finansów na 3 pierwszych randkach i rzuciła gdy okazalo się że jestemn cieńkobudżetowy

Gość No a tak szczerze
ile na miesiąc zarobisz

Też jestem facetem, i uważam że niepotrzebnie demonizujesz to niewątpliwe faux pas ze strony rozmówczyni. Albo przywykniesz do tego, że drugą osobę ocenia się także na podstawie stopnia jej zaradności, albo poszukaj sobie na partnerkę plastikowej lalki. To okrutne, lecz nie bądź naiwny. Kobieta dla której nieporadność partnera nie jest przeszkodą do miłości jest kobietą naiwną. Gdy kobieta stara się poznać twój stopień zamożności to nie dlatego że jest chciwa i pragnie Twojej kasy (chociaż takie przypadki też są oczywiście) lecz wyłącznie po to by ocenić czy może obdarzyć Ciebie zaufaniem. Bo zaufaniem obdarza się ludzi odpowiedzialnych, a nie gołodupców i nieudaczników. Przywyknij do tej myśli

Gość
żelfix - wysoce prawdopodobne heheh

... albo też chce założyć działalność i robi rozeznanie czy jej się będzie opylało :P Ha ha ha :D

Ona pracuje na stacji benzynowej jako sprzedawca. Więc mysle fajnie pracowita normalna kobitka, ale tym mnie troche przybiła. Tak pochopnie jeszcze tego nie osądzam że tylko o materializm jej chodzilo ale brak kultury to na pewno. No nic zobaczymy co będzie dalej.

jezu..... moze tak sobie zapytala fakt niezrecznie, ale moze tak glupio palnela, a wy juz z niej materialistke robicie

albo chciala wiedziec ile w uslugach sie zarabia, wiadomo z ciekawosci, inni robia na tym kase a innym sie nie oplaca

Do tego niby faceta powyżej, Gościu na brak kasy nie narzekam i to nie jest twój interes. Skoro ty potrafisz zaimponowac tylko kaską i myślisz że jesteś kimś to jesteś w blędzie.

Gość No a tak szczerze
no, ile?