Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest z idiotaaa i ciotaa

Moj facet to ciota.Nic nie potrafi zrobic.

Polecane posty

Mam juz go dosc.Nic nie potrafi zrobic.Dostal po babci mieszkanie.Wymaga remontu.trzeba duzo rzeczy zrobic.W tydzien pozalatwialam wszystkie sprawy formalne i yrzedowe do miesszkania.Wzielam kredyt na remont.A moj za nic nie potrafi sie wziasc.Poszlam 1 dnia i zrobilam caly pokoj a moj guzdral sie z tym caly tydzien.Gdzie tacy faceci sie rodza.Musialam szwagra prosic o pomoc bo moj ma 2 lewe rece.

nie kazdy facet musi byc budowlancem - moze byc dobry w innej dziedzinie :P juz minely czasy, kiedy to kobieta gorowala w kuchni, a facet w pracach 'meskich'

Ale to kredyt ja wzielam na remont mieszkania.Mieszkani ejst moje.Nawet mojego tam nie zamelduje.Obruszyl sie jak wzielam elektryka, bo trzeba bylo sprawdzic elektrycznosc, pozmieniac kontakty, cos tam podloczac.On mial to zrobic.Ale nawet palcem nie kiwnal.

Cale mieszkanie ja wymalowalam.Leser ze szok.Ciezko mu zalatwic samochod do przeprowadzki.A kolega pracuje w meblowym i sam mu zaoferowac w sobote pomoc.Wszystko na ostatnioc hwile.On mysli ze ja w ciagu 1 dnia spakuje sie i wyprowadze do swojego mieszkania.A teraz mieszkamy na stancji.

A ile trzeba czasu na polozenie paneli i wymalowanie pokoju 20m2???Panele zalozyl szwgier ale ja pomalowalam.Zalozyc karnisze i posprzatac i gotowe.

Gość
jedno pytanie : co jest autorko z Tobą nie tak że jestes z mężczyzną którego masz za nieudacznika ?? i śmiesz obrazać go na podrzędnym forum internetowym ?? wspólczuje temu facetowi tak głupiej partnerki :P

Pomylka.Ja dostalam po swojej babci.Mieszkanko 2 pokojowe 40 m2.W centrum.Niskie oplaty.Sam czynsz ok200zł bo to kamienica.A teraz na stancji za kawalerke placimy ze wszystkim ok.800zł.

Jeszcze do niedawna mialam go za normalnego faceta, ktory umie wszystko zrobic.Nieraz pomagal w domu, a tu kran naprawil.Ojciec jego we wrzesniu robil remont i mu pomagal- panele, malowanie nawet uczyl sie plytki zakladac wiec bylam pewna ze pomoze w remoncie.Nawet sam sie oferowal ze pomoze.A jak przyszlo do czego to przez tydzien robil 1 rzecz.

nawet loda nie potrafi porzadnie zrobic, zawsze to ja mu obciagam :O dodam, ze jestem shemale :)

Gość PrOP
Ta, bo facet powinien być: hydraulikiem elektrykiem budowlańcem psychologiem piosenkarzem muzykiem sportowcem kierowcą stolarzem śluzarzem serwisantem ogrodnikiem monterem masażystą tancerzem transportowcem instruktorem nauczycielem technikiem kucharzem encyklopedią google.maps A Wy kim powinniście być ?

Gość PrOP
Albo inaczej kim potraficie być w swoich związkach

Gość dfdsfdsdsfs
ale to proste dlaczego ci zależy na zrobieniu mieszkania - bo właśnie zależało ci na mieszkaniu jak i innym laskom a on do niego jest przyzwyczajony i nie robi wszystkiego na pokaz, żeby się mieszkankiem pochwalić znajomym.

Gość
ja jestem ideałem i to wystarczy :d wg. mnie :)

Gość PrOP
Smieszą mnie takie wymagania jak ma autorka :) Powinien Cie samą zostawić w tym mieszkaniu. Abo masz faktycznie faceta nie ambitnego i lenia albo facet po prostu ma Cie dość i tego że ma wszystko dla Ciebie robić czy umieć potrafić robić. Potrafisz nazwać ciotą, czyli dla ciebie facet jest totalnie nie męski przez jedną rzecz bo facet Ci gniazdek nie powymieniał. Ciekawe za kogo się uważasz że tak oceniasz swoją...miłość, tak ?

Co to za facet.Ja jestem w pracy.A on mial wolne mial isc na tamto miesszkanko robic.Wtracam z pracy dzownie tel. wylaczony( ok. mogl sie rozladowac) ide a go nie ma.i NIC NIE zrobione. Przestancie ja jestem kobieta.I potrafie duzo rzeczy zrobic sama. Mieszkanie pomaluje, zmienie zamek w drzwiach, wbije gwozdzie,Ostatnio nawet zlwe sie zapchal i co zrobilam. A co mam czekac jak hrabia tylek ruszy.Drzewo tez porąbie.Na tamtym mieszkaniu mamy piec centralny i trzeba samemu palic.Przywiezli mi wegiel i dzewo.A ze moj byl w pracy to ja musialam to wszytko zrobic. Sama na siebie zarobie. Mowie dopiero teraz w tej sytuacj zrozumialam ze to smierdzacy len.Przeciez planowalismy wspolna przyszlosc to mieszkanko jest dla nas.Juz nie musimy zadnego kredytu brac( i tak by nam nikt nie dal).

TO JEST MOJE MIESZKANIE A NIE JEGO.DOSTALAM OD BABCI.

Gość okiennica
a ja wiem o co Ci chodzi - wiem jak to jest mieć w domu mężczyznę - a nie chlopaczka. Ja tylko sprzątam , myję okna ,mówie gdize meble poustawiać , nie zmieniam opon , nie obchodzą mnie oleje w samochodach ani ich przeglądy - a żebym drewno musiała nosić - no , niedoczekanie . Może i to dobry czlowiek - ale niestety leń - i nie ma co do tego dorabiać żadnej filozofii . I wstyd po prostu .

Gość ta wyżej
No dokładnie. w sedno trafiłaś.

Ta, bo facet powinien być: hydraulikiem elektrykiem budowlańcem psychologiem piosenkarzem muzykiem sportowcem kierowcą stolarzem śluzarzem serwisantem ogrodnikiem monterem masażystą tancerzem transportowcem instruktorem nauczycielem technikiem kucharzem encyklopedią google.maps A Wy kim powinniście być ? ja jestem ale nie szukam kobiety juz znalazlem -whisky 1905 :classic_cool:

Gość eloooooooooooooooooooooooooooo
na faceta nie można liczyć nigdy, a wtedy się nie przeliczysz. udawaj że jest ci obojętne czy on pomaga czy nie. a najlepiej zerwij.

Gość okiennica
a jak facetowi pokażesz ,ze sama potrafisz wszystko zrobić - to juz zawsze będziesz to robiła . A twój chlopak - nie bylo mu wstyd ,ze Twój szwagier pomaga - a on ..... - no wląsnie - co on wtedy robił ?

Gość okiennica
facet średnio rozgarnęty potrafi zrobić postawowe rzeczy z zawodów wymienionych przez adwokata - nawet google map :) ale musi być to czlowiek pracoity -a nie leń dorabiający do swojego lenistwa historię i chętnie korzystajćy z pracy swojej partnerki pod pozorem równości .

a nie pomyślałaś o tym, że to Twoje mieszkanie i on może,ale nie musi nic robić? już ja widzę, jak po pracy pędzę i zapierdalam w mieszkaniu kogoś, kto rzuca komenty : 'Mieszkani ejst moje.Nawet mojego tam nie zamelduje' pomijając powyższe- i tak współczuję takiego egzemplarza

Gość Rzuc bo w cholerę
Ja mam takiego męża! Sama rąbię drzewo, maluję mieszkanie, kopię ogródek,koszę trawnik...A jak czegoś nie jestem w stanie zrobić sama to wynajmuję fachowca i płacę!

Gość pixxy
Wiesz?mój były był identyczny,kompletnie nic nie potrafił zrobić.Wkurzało mnie to i po prostu doprowadzało do szału.Ja mieszkam na wsi i potrafie wiele rzeczy zrobić związane z gospodarka i takie tam a on nawet nie potrafił w piecu rozpalić ... no bez przesady nie ?Byłam z nim 3 lata i wiedziałam że przyszłości z takim facetem mieć nie będe dlatego rozstałam sie z nim....i jestem teraz bardzo szczęśliwa zmoim obecnym bo to prawdziwy facet i przy nim nie musze sie martwić już o nic . Dlatego radze Tobie zrobić dokładnie to samo bo im dłużej z takim facetem bedziesz tym gorzej dla Ciebie i naprawde możesz kiedyś załować że z nim jesteś, a możliwe ze moze być juz za puźno.....no ale mogę sie mylić, może on po prostu jest leniwy