Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest z idiotaaa i ciotaa

Moj facet to ciota.Nic nie potrafi zrobic.

Polecane posty

Gość okiennica
ja rozumiem - chłop czegoś nie umie zrobić - ale przecież nie rozmawiamy to o operacjach na otwartym sercu - tylko o rzeczach prozaicznych . Myślę ,ze problemem jest to - ,że pod płaszczykiem równości kryje sie tak naprawę lenistwo i 2 lewe ręce do roboty

Jak juz wczesniej wspomnialam.Dopiero teraz zauwazylam ze jest taki len.Na poczatku znajomosci chetnie mi we wszystkim pomagal. A teraz.Szkoda gadac. Jesli chodzi o meldunek- jak narazie go nie zamelduje.Z wiadomych przyczyn.Nigdy mu nic zlego nie powiedzialam.Nie wywyzszam sie ze mam mieszkanie a on nie.Od samego poacztku mowilam ze to jest dla nas.

Gość okiennica
teraz zobaczył ,ze sama dajesz sobie ze wszystkim radę - to po co ma robić ? Kobiety niepotrzebnie są takie " wyrywne " do prac remontowych . to co mojemu męzowi przychodzi z latwościa - mnie uda sie z trudnościa i to cżesto zle . Jaki jest sens takiej roboty ?

Gość okiennica
moze porozmawiaj z nim ? jak on sobie wyobraża dlasze wspólne zycie - Ty będziesz pracować w pracy i w domu - a jaka jego rola ? leżenie na sofie i ogladanie tv ?

Gość bardzo proszę odpowiedzcie
mój za to bardzo dobry fachowiec, wiele rzeczy potrafi z dziedziny budowlanej, bardzo pomocny ale... nie potrafi zarabiać pieniędzy sama zapieprzam na 2 etatach i z tego chcę wybudować dom zarabiam sporo

Na wszystkie pytania odpowiada niewiem.dzis zadzwonila do mnie wlscicielka mieszkania( stancji) ze do soboty musimy zwolnic mieszkanie bo jesli nie bedziemy musieli zaplacic za caly miesiac.A ona juz ma kogos nowego na nasze miejsce.I teraz leb na szyje aby zdarzyc ze wszystkim do soboty.Na szcescie udalo mi sie wziasc na jutro wolne z pracy i od rana pakuje sie i robie porzadek na stancji.O 15 moj wraca z pracy i jedziemy na tamto mieszkanie wszystko pokonczyc i w sobote wyprowadzka.Mam nadzieje ze ze wszytkim dam rade.

Gość okiennica
znam takich :) doskonali pracownicy , dokladni , zorganizowani-a le w kontaktach z ludźmi a konkretnie w sprawach egzekwowania pieniędzy za usługi - biedne misie :)

Gość okiennica
nie wiem - to moze 5 latek odpowiedzieć a i to nie w kazdej sprawie :) Wymagaj od niego ,zeby musial podiac jakąś decyzję - tak albo nie . Pewnie boi sie konsekwencji , wiec woli zachowawcze " nie wiem " . Ale życie leci naprzod i nie wiem niczeg nie rozwiazuje

N apytanie jak wyobraza sobie nasza przyszlosc0 jaka bedzie rola, co bedzie robil w domu. Podstawa przynoszenie opalu i palenie w piecu i sprzatanie.Moja dzialka to gotowannie.Hihi

Gość masz przejebane
współczuje temu gościowi, bo nie tylko kasa sie liczy, kiedyś on sie na Tobie zawiedzie.... materialistko