Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grazynka 21 Katowice

Związek 21-latki i 35-latka. Czy to ma szanse?

Polecane posty

Gość Grazynka 21 Katowice

Moj facet ma 35 lat, jest super! Wysoki, zadbany, moze niezbyt przystojny,ale strasznie męski, pociągajacy, jestem wprost uzależniona od niego. Jest inteligentny (adwokat), bardzo zabawny, w łózku genialny nie do opisania. Super sie dogadujemy, uczy mnie życia tak naprawde. Ale moja matka jest wsciekła, nie znosi go. Mowi,ze jestem za mloda. Ale moje koleżanki wyglądają jakby mialy wiecej lat od niego. Zresztą podobno kobiety szybciej sie starzeją. Na myśl o tym,ze mogłabym go stracic az mnie ciarki przechodza. Jego koledzy też w większosci przypadkow mają dziewczyny albo żony dużo młodsze.Kobieta chyba może byc młodsza od faceta (odwrotnie to juz trąci patologią i zboczeniem hihi). Wiec chyba jest ok?

tyylko od was samych zalezy, czy ten związek ma szanse... ja bym nie chciala miec chlopaka az o tyle lat starszego.

Gość za stary
:o

Gość A NIBY DLACZEGOOO
ODWROTNIE TRACI PATOLOGIA???!!! jesli uzywasz takich stereotypow, to nie dziw sie,ze beda mowic o twym zwiazku "patologiczny"!!! moja ciotka ma faceta 14 lat mlodszego. zawsze byla piekna i teraz tez, a on jest naprawde super przystojny. sa piekni razem i kochaja sie, wiec jak chcesz uslyszec opinie, nie wyrazaj sie IDIOTYCZNIE!!! :-P