Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngr7xfr4

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość ngr7xfr4

Kochałam się z męzem wczoraj bez zabezpieczenia to był dzień płodny, jednak on nie skończył we mnie ale słyszałam ze w tej wydzielinie tez moga byc plemniki. Czy jezeli zrobie jutro test ciązowy to mi wyjdzie czy nie

Gość ngr7xfr4
acha i polknelam to chyba na bank bede w ciazy?

Gość ngr7xfr4
nie podszywajcie się

Gość myslenie nie boli
szukanie informacji w necie tez nie, skoro masz meza to mysle ze masz wiecej niz 15 lat i masz chociaz troche rozumu w glowie, test najszybciej 7 dni od stosunku, a jezeli to byl dzien plodny to mimo iz maz nie skonczyl w Tobie mozesz byc w ciazy.

Gość ngr7xfr4
zawsze sie zabezpieczalismy. mamy juz 4 letnia córkę ja chciałabym mieć drugie a maz nie.

Gość myslenie nie boli
To mysle ,ze lepiej przekonac meza,ze fajnie byloby miec drugie dziecko, ze napewno corka, ktora ma juz 4 lata chcialaby miec rodzienstwo, ze 4 lata to dobra roznica wieku itp. a nie ,ze tak to brzydko nazwe "robic dziecko" wbrew woli meza

jutro nie wyjdzie CI test :O Poczekaj do daty spodziewanej miesiaczki. i tak, mozesz być w ciąży.

Gość ngr7xfr4
i pyknał mnie pozniej w pupe, slyszalam ze od tego tez mozna zajsc.????

Gość ngr7xfr4
nie nabijajcie się i nie podszywajcie. ja bardzo chce drugiego dziecka a mąz ciągle się wacha. Udało mi się go namówić na sex bez zabazpieczenia bo wiedziałam ze mam płodne dni a on i tak nie zgodziłby sie na pełny stosunek. poprostu mam nadzieję że bede, pozatym jesli teraz sie nie zdecydujemy to puxniej moge juz nie zostać matką, tak mówi lekarz.

Gość ngr7xfr4
6 powinnam dostac albo jutro

bosze kobieto co ty wyprawiasz?? jeśli twój mąz nie chce 2 dziecka to nie masz prawa nim manipulować.efekt pewnie ebdzie taki ze cie kopnie w dupe jak sie zrobisz wielorybem.ale to na twoje własne życzenie

A cos tam diabła :O Zgadzam siez Tobą, ze taka decyzje powinni pocjac wspólnie, ale Twoje hasło o wielorybie i kopnieciu w dupe :O Szkoda słów :O

Gość ngr7xfr4
on chce drugie ale nie teraz uważa że nie stac nas bo budujemy dom. Ale ja jestem poważnie chora i mogę juz nie miec dzieci wtedy kiedy on bedzie chciał lekarz kazał mi się zdecydować pozatym zgodził sie na sex bez zabezpieczenia to chyba wie jakie moga byc konsekwencję

a... diabała ale to nie zawsz jest dobre. Czsamia najpierw lepiej pomyśleć, bo moze wydawać Ci sie, ze to nic takiego, ale drugiego moze zaboleć.

Gość ngr7xfr4
up

Gość ngr7xfr4
mnie to nie zaboli znam swojego męża i wiem ze on jest we mnie zakochany do szaleństwa wiec nie przejmuję sie takimi słowami

ale problem polega na tym, ze nie każdy Cie zna, wiec nie każdy zdaje sobie z tego sprawę.

Gość ngr7xfr4
wiedział

Gość ngr7xfr4
dlatego to napisałam zeby kazdy wiedział ze sie nie przejmuje

ale szybko moze sie odkochać jeśli jego żona zajdzie w niechcianą ciąze i po raz kolejny jego życie wywali sie do góry jajcami. zastanów sie czy aż tak strasznie ci zależy na 2 dziecko.przecież to tylko burza hormonów a mozesz przechrzanic to co masz

Gość ngr7xfr4
on obicał że za rok się postaramy napewno mnie nie zostawi, kobieto on mnie za bardzo kocha nigdy nawet nie popatrzył na inną kobietę. Na pierwze dziecko sam nalegał a wtedy nie bylismy jeszcze małzeństwem

dobra myślcie se co chcecie, w końcu nie mój problem.ale śmiesza mnie kobiety tak śmiertelnie rpzekonane o miłości męża, i takie pewne tego. prawda jest taka że wszystko sie moze zdarzyć. ale tak, wiem, wam sie to na pewno nie zdarzy

za to widze, ze Tobie sie to zdarzyło :) życie to nie bajka, ale takie chrzanienie zostaw dla innych ;)