Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngr7xfr4

prosze pomóżcie czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość ngr7xfr4

Kochałam się z męzem wczoraj bez zabezpieczenia to był dzień płodny, jednak on nie skończył we mnie ale słyszałam ze w tej wydzielinie tez moga byc plemniki. Czy jezeli zrobie jutro test ciązowy to mi wyjdzie tak czy nie

nie, nie wyjdzie, bo po 1sze: mogło jeszcze nie dojsc do zapłodnienia, po drugie do zagnieżdżenia zarodka dochodzi dopiero 5-6 dni po zapłodnieniu.

a chcesz byc w ciazy czy nie? bo jak nie to jutro rano lec do ginekologa po postinor, masz czas na zazycie do 72h po stosunku. a test ci niczego tak szybko nie wykryje.

Gość męzatką to ty pewnie nie jeste
ś bo nie wierzę, żebyś nie miała pojęcia o seksie i konsekwencjach :):):)

Gość ngr7xfr4
ja chcę mieć drugie dziecko, mam juz 4 letnia córkę, ale maz sie ciagle wacha, namówiłam go na stosunek bez zabezpiecenia bo wiedziałam ze mam dni płodne a on bałby sie skończyć we mnie. Ale lekarze kazali mi sie szybko decydowac na dziecko bo czeka mnie operacja po której juz moge nie miec dziecka lub bedzie ciezko. Mąż uwaza jednak że jak bedzie miało być to bedzie a jak nie to trudno.

Czyli chcesz "wrobić" męża w dziecko? Przecież to przedmiotowe potraktowanie partnera. Nie lepiej szczerze porozmawiać o Twoich potrzebach, o tym, ze moze nie bedziesz mogla miec pozniej dzieci?

Gość ngr7xfr4
On powinien się liczyc z moimi uczuciami wiem ze sobie poradzimy, co za róznica teraz czy puxniej.

Gość Marabeliaaaa
operacja ? torbiele ?

Oczywiście, ze powinien, ale jeśli go wrobisz, to sama nie będziesz się liczyć z jego uczuciami. Nie jesteście dziećmi tylko dorosłym ludźmi, więc zastosujcie środki odpowiednie dla waszej dojrzałości. Jakbyś się czuła, gdyby sytuacja była odwrotna i to mąż by Cie wrobił? Nie ma co być egoistą tylko trzeba dochodzić do kompromisów - przedstaw mu racjonalne argumenty, obal jego obawy.

Gość ngr7xfr4
ja nie chciałam pierwszego a on mnie w nie wrobił teraz jest odwrotnie

aaahaaa... Nie obraź się, ale dziwnie wyglądają relacje w Waszym małżeństwie... A myślisz, ze jak zareaguje na Twoją ciąże?