Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dammi tre parole

PO JAKIM CZASIE ZATRZYMAL SIE U WAS SZAŁ SEKSUALNY Z PARTNEREM...???

Polecane posty

Gość MisioKatol
"a przeciez nawet jeszcze nie jestesmy malzenstwem!! " i tu jest sedno sprawy!!! Rozwiązłość seksualna, gumy,piguły, spirale, sperma pod pachami a nie w pochwie, współżycie przedmałżeńskie to są przyczyny Waszych problemów drogie Panie... polecam współżycie w małżeństwie, polecam kochać się zgodnie z Waszym cyklem (NMPR) - GWARANTUJĘ, że co te kilka tygodni wasze stosunki będą ZAWSZE odlotem!

Gość ginger142
zgadza się, ludzie są zbyt zepsuci żeby czerpać przyjemność z tego co mają..

Gość ALLINKKA
Po 3 latach minął szał. Ech to były czasy, jak tylko go widziała miałam ochote zerwac z niego ubranieXD

Gość Dammi tre parole
ginger, to nie tak. ja i moj chlopak swiata za soba nie widzimy, kochamy sie i szanujemy, ale po 8 miesiacach minal dziki seks. kochamy sie fizycznie, ale to juz nie jest ten ogien, jak jeszcze kilka tygodni wczesniej.... troszke szkoda..... :-(

Gość 4444444444
Jestesmy razem rok i jeszcze nie minął. Wczesniej byłam w 3-letnim związku i szał minął po ok. roku - gdy zamieszkaliśmy ze sobą, nagle wszystko zaczeło powszednieć, seks był rzadziej, mi było trudniej się podniecić (wiecie, kiedyś wystarczylo że mnie pocałował a już mialam mokro że prawie pływałam, a potem suchutka nawet po długiej grze wstępnej)

Gość 4444444444
"polecam kochać się zgodnie z Waszym cyklem (NMPR) " Co to NMPR? Najświętszej Maryi Panny Regulamin?

Gość MisioKatol
Naturalne Metody Planowania Rodziny i niestety tu z reguły pojawia się uśmiech, kpina, wywiezienie na gnoju (patrz kursy przedmałżeńskie, wpis wyżej)... bo o ileż łatwiej wp....ć piguły i niszczyć swój organizm... ileż łatwiej zakładać gumę i ruchać się jak sucz w krzakach kiedy tylko ma na to ochotę... nie szanować się tylko dawać kiedy jest na to ochota... nie dziw się, ale codzienne spożywanie banana w końcu doprowadzi do mdłości... kobieta została obdarowana cyklem, który to jak tylko się zainteresuje własnym ciałem (wielki wysiłek...) jest banalnie prosty w konstrukcji i rozpoznaniu faz. Kochaj się z mężem zgodnie z nim a jak poczekacie na te dni to zapewniam, że miłość zawsze będzie wspaniała... tylko to wymaga pracy nad sobą i związkiem a większość z Was daje na prawo i lewo chłopakowi(!) czyniąc z siebie zwykłe cichodajki... DZIEWCZYNY SZANUJCIE SIĘ!!! (Kocha poczeka - Ty również)

Gość podnoszeee
piszcie, piszcie

Gość podnoszeee

Gość bez_nicku
mój cykl mi teraz mówi ze mam codziennie na niego smaki :D wczorja to nawet obiadu nie zjedliśmy tylko się na siebie żuciliśmy potem na szybko mnie musiał na 17.20 do lekarza zawieźć, no i z gośćmi którzy mieli do niego wpść równo wróciliśmy :D ale to był szał :D po ponad 2 latach ale nie mieszkamy razem, jak zmaieszkamy to spowszednieje napewno :) poza tym u mnie to zależy zdecydowanie od cyklu :D teraz mam non stop ochote :D

Gość Weronika30082008
my jestesmy razem 4 lata i nadal mamy taka sama ochte na sex jak kiedys:-) powiem ci nawet ze teraz jest jeszcze lepiej bo caly czas wprowadzamy cos nowego dlatego wlasnie ploniemy caly czas:-)

Gość Weronika30082008
zapomnialam dodac ze jestesmy malzenstwem no i to sie wiaze z tym ze razem mieszkamy. jak sie wprowadza nowosci to sex nigdy sie nie nudzi!!!!!!!!!!!