Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bear Grylls Bear Grylls

Bear Grylls Bear Grylls

Polecane posty

normalnie się "zakochałam" w nim, jest świetny.

Gość Ewellinka
a kto to?

Gość to ten od szkoly przetrwania n
a Discavery Channel

Dokładnie, jest świetny. Pewnie to, że ma tyle wiedzy i umiejętności też mu dodaje tego czegoś.

Gość to ten od szkoly przetrwania
pewnie tak.ogladalam kilkanascie odcinkow.calkiem ciekawe to bylo.

Chciałabym mieć jakąś jego książkę ale w polsce ciężko gdzieś kupić a cena niesamowita, za jedną książkę po 100 złotych. Ja oglądam jak tylko mam okazję, facet jest po prostu super. Wszystko zaczęło się od mojego chłopaka, który to ogląda i przez niego ja zaczęłam.

Gość Anty Teściowa nie bez powodu
Boski gość

Gość ah te polkyyy
:O

a kto to?" to taki koleś co wpierdala zdechłe zebry :D

Gość dddddddd
tez go lubie:)

tez bym sie w nim zakochala gdyby byl bardziej namacalny :) ale ostatnio byl w stoczni gdanskiej to juz nieco ulatwia sprawe, jeszcze tylko pozbyc sie zony i dzieci :D

czizas- :D on bardzo kocha swoja rodzine, w jednym z odcinków nawet płakał za nimi :D:D:D i wyciągnął zdjęcie synów z buta :D:D Także, dziewczyny.. nie macie szans, musicie się z tym pogodzić.. przykro mi :(

co wy w nim widzicie ? oprócz zaradności na potrzeby programu telewizyjnego?

czizas- on bardzo kocha swoja rodzine, w jednym z odcinków nawet płakał za nimi i wyciągnął zdjęcie synów z buta wiem widzialam :D to bylo prawie jak lzawe historie rodzinne z salonu tatuazu :D Regres co w nim widzimy?! a wspinasz sie po linach, belkach, slupach, golych scianach i powierzchniach wszelkich? skaczesz, biegasz, podrygujesz, tanczysz, stepujesz i pijesz wlasny mocz ze skory weza? No! :D

czizas- zapomniałaś dodać, że potrafi ochronić swoją kobietę przed wszelkimi anomaliami pogodowymi. W jednym z odcinków schował się w wielbłądzie przed burzą piaskową a w innym gdy mu było zimno- w owce... oh, on jest boski! :)

Regres co w nim widzimy?! a wspinasz sie po linach, belkach, slupach, golych scianach i powierzchniach wszelkich? skaczesz, biegasz, podrygujesz, tanczysz, stepujesz i pijesz wlasny mocz ze skory weza?" wspinam sie czasami na ścianki po belkach i słupach nie skacze bo nie widzę w tym sensu czasami skaczę i często biegam , do tego pływam 4 x na tydzien i jezdzę na rowerze .lubię tanczyc i piję wódkę czasami :) moczu nie pije bo tez nie mam takiej potrzeby :D i co w tym dziwnego? :) normalne sprawy

i z nim na pewno nie umarłabyś z głodu... zawsze by jakieś jedzonko przygotował!" Tylko skąd byś tyle chusteczek nabrała na wytarcie twarzy ze swoich wymiocin? :) :P

wspinam sie czasami na ścianki eee tam pokaz! :D wiadomo ze Miś grylls to kwintesencja kiczu w wydaniu discovery ale za to jaka umiesniona i przystojna :) pobudza wyobraznie kapiac sie nago po gorskich jeziorkach, no co robic :D

Gość Sąsiadka Ducha
dziewczyny,jestem kobietą ale jak oglądam ten program z moim mężem to płacze ze śmiechu a mój dostaje kurwicy.Zawsze znajdę jakiś absurd w tym co robi,wytykam błędy.jak dla mnie to ten program jest komedią:-P

i czasami widać mu pół tyłka jak się nachyli w tylek mu nie zagladam :) wole miesnie grajace pod skora na plecach... eee... dobra koniec tematu :D

dziewczyny, Wy tak na poważnie? :D jak widzę tę michę, zaraz przełączam kanał :o

Gość koiko
Oj tak...pobudz wyobraznie i to bardzo;) wlazloby sie nawet za nim do tego lodowatego jeziorka na alasce czy nawet do blotnego bajorka:)

heheh Regres :) kumpel mial mnie tam uczyc wspinaczki ale wydygalam 2 tygodnie temu :)