Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę starą panną

Będę starą panną

Polecane posty

Gość będę starą panną

Lubię spokojnych, zaradnych i porządnych facetów, ale tacy nie lubią mnie :( Wszystkich odstraszam. Myślałam, że jednego może usidlę, ale też uciekł w podskokach :( Nie mogłabym mieć faceta o choć troszkę podobnych cechach do mnie bo byśmy się pozabijali :O Dlatego moją przyszłość widzę jedynie na kafe [cześć]

Gość 28 28
jak to? a ile masz latek kruszynko?

Gość będę starą panną
20 wiem, wiem młoda jestem, ale się raczej nie zmienię :(

Gość yuuyy
zgadzam sie jak sie nie zmienisz to zostaniesz napewno .. lata szybko leca ..

Gość ja juz jestem i polecam
ten stan. Bycie stara panna jest na pewno mniej meczace niz bycie mezatka i mniej kosztuje niz dochodzenie do statusu rozwodki. Mozna flirtowac i nikt sie nie czepia, a poza tym docen wolnosc dziewczyno. Zwiazek jest fajny tylko na poczatku a potem to ciagly stres. Poczytaj chocby tutaj na kafe ile ludzie maja stresow przez zwiazki.

Gość będę starą panną
Misiaczek>>a jaki ty masz problem? Jesteś spokojny, czy może tak samo odstraszasz normalnych ludzi? Zmienić siebie jest naprawdę bardzo ciężko... Zresztą mój charakter mi w każdej innej kwestii pomaga. No jedynie nikt mnie takiej nie będzie chciał :O

WIesz co, ja też nie wiem co zemną jest nie tak nie potrafię podrywać... ale jak już jakąś poznam to zostajemy przyjaciółmi i na tym koniec ...

A wydaje mi się że jestem taki jak napisałaś: spokojny, porządny i zaradny .... ale hmmmm no sam nie wiem

Gość
nie łam sie JA TEZ bo mam za duze wymagania hehh i nikt z taką suką nie wytrzyma :p pocieszylam cie ??

Gość będę starą panną
A ja jestem bezpośrednia, czasem nawet grubiańska na dodatek choleryczka :O A o nieciekawej przeszłości lepiej wspominać nie będę :o To jest jedynie mały wstęp, ale już w sumie nie ma co się dziwić, że odstraszam :D

Nie trać wiary w siebie bądź optymistką z tym ja przynajmniej się lepiej czuję ... ;))

Gość maj stori
"Myślałam, że jednego może usidlę, ale też uciekł w podskokach " moze w tym problem, ze on wyczul Twoja chec usidlenia... nigdy nie mialam takiego podejscia do faceta, nie mam zamiaru nikogo usidlac:o mozna sie udusic w takim zwiazku

Gość tylko ona jedyna
Witam:) Dołączam do takiego typu charakteru i do moich wymagań względem faceta...

" [zgłoś do usunięcia] będę starą panną A ja jestem bezpośrednia, czasem nawet grubiańska na dodatek choleryczka A o nieciekawej przeszłości lepiej wspominać nie będę To jest jedynie mały wstęp, ale już w sumie nie ma co się dziwić, że odstraszam " Jak załatwisz dla mnie solidną kartotekę to coś znajdę:classic_cool:.

Gość będę starą panną
jeszcze moją cechą jest pesymizm, który w sumie nazywam realizmem, bo zawsze wszystko się sprawdza :D :O Dlatego optymistką nie mogę być.. Może mnie teraz zjedziecie, ale wam powiem, że jeżeli chodzi o mój wygląd to raczej przyciągam, i co jakiś czas mam kolejnych adoratorów, ale co z tego jak poznają mój straaaszny charakter i uciekają :O

Gość będę starą panną
tylko ona jedyna>> witam, witam :D Nie no z tym usidleniem, to się źle wyraziłam. Po prostu myslałam, że będzie z tego coś więcej.

będę starą panną powiem że pociągasz mnie swoim podejściem do życia ... a pesymizm (realizm) zawsze można traktować jako rzecz pozytywną trzeba tylko chcieć a tego można się nauczyć ... ja dostałem od życia strasznego kopniaka i jak bym tak myślał to już dawno bym był na tamtym świecie, ale jakoś tak nie jest i dużo mnie to życie nauczyło ... A dzięki temu aż mi się chce żyć ...

Hmm.. Fakt problem, ale jak on wygląda przy stwardnieniu rozsianym?

Panna na przeznaczonych sobie poszukaj. Nie powinnas miec problemu ze znalezieniem tak mysle...

Tobie potrzebny jest ktoś, kto pokaże ci jakie życie może być piękne mimo tego jakie jest naprawdę. Tobie potrzebny jest ktoś, z kim będziesz się czuła dobrze (może ten jedyny) ...

;P chlopow sie nie czyta z chlopami sie spotyka i ocenia na zywo a nie to co napisza... Spiewac kazdy moze... zlodziej ;P kanciarz i gwalciciel .

Gość będę starą panną
"powiem że pociągasz mnie swoim podejściem do życia" hmmm, w sumie z tego co tutaj napisałam to mało można powiedzieć o moim podejściu do życia. Też juz dostawałam spore kopy od życia i się dziwię, że jeszcze nie zostałam tak wkopana do grobu :D Ale uwaga uwaga, to co na razie napisałam o sobie to jeszcze nic, bo nie napisałam najgorszego :O Jestem oziębła, a to już odstraszacz maksymalny, więc nie ma już żadnej nadziei 😭

Gość tylko ona jedyna
He he myślałam, że tylko ja mam tak dobrze w głowie:) A z tym usidleniem; nie martw się faceci boją odważnych kobiet, realnie patrzących na świat i wiedzących czego w życiu oczekują. Mimo, że mam 22 lata ostatni potencjalny kandydat( o dziwo dojrzały) wrócił po paru miesiącach. Niestety za późno; w końcu szukam zdecydowanego:)

będę starą panną Piszesz że jesteś oziębła ... młoda jesteś, to pryjdzie z wiekiem ... wiem to z autopsji. A ha weź pod uwagę że 80% facetów też jest oziębłych ... :>>